Kustur Club Holiday Village Tyrkia Izmir Kusadasi
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Kustur Club Holiday Village
TrustYou Tooltip Text
Bayraklıdede Mahallesi Kuştur Mevkii Kuşadası 09440, Aydın, TÜRKİYE
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at Tyrkiareiser ikke har guider i Kusadasi. I nødstilfeller kan guider i Marmaris kontaktes på telefon.


Kustur Club Holiday Village er et nydelig familiehotell som ligger ca 4 km fra Kusadasi. Hotellet ligger i vakre, frodige omgivelser, omgitt av en stor hage med vakre trær, grønne busker og fargerike blomster. Coastal Resort Club Holiday Village er et godt valg for familier som ønsker å være nær både byen og stranden, og ønsker å ha aktiviteter på hotellet.


Her er 2 bassengområder, hvor det er rom for avslapning i solen, og moro på vannsklier for både store og små. Hovedmåltider serveres i restauranten, men hvis sult er å registrere seg i løpet av dagen, er det flere barer hvor snacks serveres, i tillegg til drinker. Den vakre sandstranden ligger bare 200 meter fra hotellet, og er lett tilgjengelig via tunnelen under veien. Her kan gjestene på hotellet fritt bruke solsenger og parasoller


Hotellets animasjonsteam sørger for at ingen kjeder seg! I løpet av dagen arrangerer de ulike aktiviteter for både barn og voksne. På dagtid kan de minste møte nye venner i hotellets miniklubb (her snakkes ikke skandinavisk) eller på lekeplassen, og sportsentusiaster kan passe formen på treningsstudioet eller på tennisbanen.


Trådløst internett er tilgjengelig på hotellets fellesområder. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen ofte er både langsom og ustabil, og det er derfor ikke mulig å streame filmer osv

Rom informasjon

Superior rom

Moderne rom for 2-3 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene har en dobbeltseng, en enkeltseng, en sovesofa, aircondition, minibar (inkluderer brus og vann ved ankomst), safe, TV, telefon og balkong . Bad med dusj / bad, toalett og hårføner. Rom for funksjonshemmede er tilgjengelig - vennligst spør når du bestiller.


Bungalowrom

Moderne rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene har en dobbeltseng eller en enkeltseng, en sovesofa, klimaanlegg, minibar (inkluderer brus og vann ved ankomst), safe, TV, telefon og balkong eller terrasse. Bad med dusj / bad, toalett og hårføner.


Familierom

Moderne rom for 4 personer, bestående av 2 soverom. Alle rommene har en dobbeltseng, enkeltsenger, air condition, minibar (inkluderer brus og vann ved ankomst), safe, TV, telefon og balkong. Bad med dusj / bad, toalett og hårføner.

Vær oppmerksom på at hotellets økonomirom ligger ca. 400 m fra basseng, strand og restaurant.
Mat / Drikke konsept
All Inclusve
Frokost : 07:00 - 10:30
Sen frokost : 10:00 - 11:00
Lunsj : 12:30 - 14:00
Middag : 19:00 - 21:30
Sen middag kl. : 23:30 - 00:30
Nattmat : 01:00 - 06:00
 
Snacks : 12:00 - 17:00
 
Snacks-Strandbar : 12:00 - 16:00 (I perioden 16. mai til 30. september)
Is kl. : 11:00 - 16:00
Kaffe, te og kake : 17:00 - 18:00
 
A'la Carte : 19:30 - 22:00 - Ikke inkl. i alt inkludert! Husk å bestille bord!
(Asiatisk, meksikansk, italiensk, tyrkisk og fisk)
 
Pool Bar : 09:00 - 00:00
Silent Pool Bar : 10:00 - 22:00
Strandbar : 09:00 - 17:30
Ada Café Bar : 24 Timer
Disco Bar : 00:00 - 02:00
Amfiteaterbar : 21:45 - 22:30
 
Importert alkohol, drinker serveres i flaske, ferskpresset fruktjuice, behandlinger i spa-senteret, motorisert vannsport og noen fasiliteter er ikke inkludert. i All Inclusive-konseptet.

Ingen alkohol dispensering for personer under 18 år.

Utendørsrestauranter, barer, svømmebassenger og andre aktiviteter kan lukkes i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil bli begrenset utenfor høysesongen.
Vis mer info Vis mindre
Info

All inclusive - 2 bassenger - Barnebasseng - Vannsklier - Restaurant – Bar

Gratis WIFI - Strand 0 m - Kusadasi sentrum 4 km.
Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom