Kleopatra Ramira Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Kleopatra Ramira Hotel

Tyrkia / Antalya-området
KIZLARPINARI MAH. İSMET TÜMERDEM SOK. NO:14 - 07400
Kartvisning

Kleopatra Ramira Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Basseng Barnebasseng Bar Restaurant Gratis internett 
Avstand til Kleopatrastranden 1,1 km. Alanya sentrum 1,5 km.

Hotellbeskrivelse

 All Inclusive hotell nær det populære tirsdagsmarkedet

 

Kleopatra Ramira Hotel er et nydelig All Inclusive-hotell med en perfekt beliggenhet i et lokalt område nært både Alanya sentrum og Kleopatrastranden. Et steinkast fra hotellet ligger det populære tirsdagsmarkedet og grønnsaksmarkedet.

 

Hotellet har et fint bassengområde som tiltrekker seg både avkjølende bad og avslapning. For de som liker fart og spenning er det også et bassengområde med vannsklier. Solterrassen har solsenger og parasoller for de som foretrekker å slappe av i skyggen, og de yngste gjestene har et barnebasseng å plaske og leke i. Hotellet arrangerer gratis busstransport til og fra Kleopatra-stranden et par ganger om dagen i høysesong, for de som foretrekker sand og saltvann.

 

Hotellet har også et herlig spaområde, en lekeplass for barn og underholdning både dag og natt. Ønsker du å komme deg til Alanyas livlige sentrum er det enkelt å ta lokalbussen dit.Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet, men vær oppmerksom på at internettforbindelsen kan være svært ustabil.

Rom informasjon

Standard rom 2 personer
75 moderne rom med mulighet for ekstra oppredning. Alle rom er innredet med dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, minibar (inneholder vann), telefon, luftkondisjonering, safe og balkong. Bad med toalett, dusj og hårføner.

 

Økonomirom 2 personer
20 moderne rom innredet med dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, minibar (inneholder vann), telefon, air condition, safe og fransk balkong. Bad med toalett, dusj og hårføner.


 
Stort rom 4 personer
23 moderne rom innredet med en dobbeltseng og to enkeltsenger eller to dobbeltsenger, TV, minibar (inneholder vann), telefon, air condition, safe og balkong. Bad med toalett, dusj og hårføner.


 
Familierom 4 personer
20 moderne rom bestående av to rom. Alle rom er innredet med en dobbeltseng og to enkeltsenger eller to dobbeltsenger, TV, minibar (inneholder vann), telefon, luftkondisjonering, safe og balkong. Bad med toalett, dusj og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive
Frokost:07:30 - 09:30
Sen frokost:09:30 - 10:00
Lunsj:12:30 - 14:00
Kaffe/Te og kaker:16:00 - 17:00
Middag:18:30 - 20:30
Bassengbar:10:00 - 00:00
 

Tilleggsinformasjon

Safe mot et gebyr. Ferskpresset fruktjuice, is og spesialkaffe er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Ingen alkoholservering for personer under 18 år. Utendørsbassenget, restauranten, baren og andre fasiliteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Betalte tjenester

Leie av sikkerhetsboks:               Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette.

Kleopatra Ramira Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost