Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Kleopatra Blue Hawaii Hotel

Tyrkia / Antalya-området
Saray Mahallesi, Atatürk Blv. No:148, 07400
Kartvisning

Kleopatra Blue Hawaii Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Kort innformasjon
Fint city hotel bare et stenkast fra den berømte Kleopatra Beach
Hotellbeskrivelse

Kleopatra Blue Hawaii er et fint 3-stjerners hotell som ligger bare 50 meter fra den vakre Kleopatra-stranden. Hotellet ligger like ved hovedveien, med butikker, kafeer og restauranter rett utenfor døren. Kleopatra Blue Hawaii er et godt valg for alle som ikke stiller store krav til mange fasiliteter og høye standarder, men som foretrekker å leve sentralt i Alanya sentrum.

Hotellet har et lite bassengområde med et basseng, et litebarnebasseng og en liten solterrasse. Hotellet har også et eget velværesenter med hamam, badstue og massasjeservice (alle behandlinger mot en ekstra avgift).

Vær oppmerksom på at ca. Halvparten av rommene vender mothovedveien, og derfor vil det oppstå trafikkstøy - selv om natten.

Trådløst internett er tilgjengelig i hotellets fellesområde. Vær dog oppmerksom på, at forbindelsen oftest er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt å streame film og lign.
Rom informasjon

Standard rom:

Pent innredede rom for 2 personer, med mulighetfor en ekstra oppredning. Alle rommene har en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, TV, telefon, air condition (mot betaling), mini kjøleskap, safe (mot betaling) og balkong. Bad med badekar eller dusj, toalett og hårføner.
Mat / Drikke konsept


Kleopatra Blue Hawaii Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost