Kaila Beach Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Kaila Beach Hotel
TrustYou Tooltip Text
Göl mah, Atatürk Blv. No:37, 07400 Alanya/Antalya
Hotellbeskrivelse

Kaila Beach Hotel er et moderne 5-stjerners hotell med All Inclusive, som ligger i den koselige byen Oba, ca. 3 km fra Alanya sentrum. Hotellet består av tre bygninger og det er plass til hele familien.


Det er et godt bassengområde med flere bassenger - ett med tre vannsklier (åpent noen timer hver morgen og ettermiddag) og en solterrasse med solsenger og parasoller. Den nydelige stranden ligger i nærheten av hotellet - bare bruk tunnelen under hovedveien. Her er det, i tillegg til å nyte solen og havet, også mulighet for å prøve ulike typer vannsport (mot betaling).
 
Hotellet har fasiliteter for både barn og voksne: 4-12-åringene kan møte nye venner i miniklubben (her snakkes det ikke skandinavisk) eller ha det gøy på lekeplassen, og de voksne kan kose seg i hotellets spa senter, som tilbyr både hamam, badstue og massasjer (mot betaling) og treningsstudio. Hotellets animasjonsteam arrangerer jevnlig aktiviteter og underholdning for både voksne og barn, både på dagtid og kveldstid.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen vanligvis er både ustabil og treg, og at det ikke er mulig å streame film osv.


Rom informasjon

Økomoni rom
Smakfullt innredede rom for 2 personer, med mulighet for en  ekstra oppredning. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, lenestol, TV, telefon, luftkondisjonering, minibar, vannkoker, safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj, toalett, telefon og hårføner. Vær oppmerksom på at økonomirommene kanskje ikke har utsikt.

 

Standard rom
Smakfullt innredede rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, lenestol, TV, telefon, luftkondisjonering, minibar, vannkoker, safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj, toalett, telefon og hårføner. Handikapvennlige rom er tilgjengelige - spør når du bestiller.


Deluxe Standard rom
Smakfullt innredede rom for 2 personer som ligger i hotellets nye bygning. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, lenestol, TV, telefon, luftkondisjonering, minibar, vannkoker, safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj, toalett, telefon og hårføner.


Familierom
Smakfullt innredede rom for opptil fire personer. Alle rommene består av to soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger i hvert rom, samt TV, telefon, luftkondisjonering, minibar, vannkoker, safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj, toalett, telefon og hårføner.

 

Deluxe Familierom
Smakfullt innredede rom for opptil 4 personer som ligger i hotellets nye bygning. Alle rommene består av to soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger i hvert rom, samt TV, telefon, luftkondisjonering, minibar, vannkoker, safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj, toalett, telefon og hårføner.

 

Familierom Dublex
Smakfullt innredede rom for opptil 4 personer fordelt på to etasjer. Alle rommene består av to soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger i hvert rom, samt TV, telefon, luftkondisjonering, minibar, vannkoker, safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med dusj, toalett, telefon og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Måltider og snacks

 

Frokost

07:30 – 10:00

Sen frukost

10:00 – 10:30

Lunch

12:30 – 14:00

Snacks

11:00 – 18:00

Snacks – Strand Bar

12:00 – 16:30

IS

15:00 – 17:00

Kaffe, te og kake

11:00 – 16:30

Middag

19:00 – 21:00

Midnattsuppe

23:30 – 00:00

 

 

A’la Carte – Et måltid inkl. Husk å reservere bord!

 

Dolphin Restaurant

19:00 – 21:30

Atrox Restaurang           

19:00 – 21:30                    

 

 

 

 

Barer

 

Pool Bar

10:00 – 00:00

Lobby Bar

10:00 – 00:00

Aqua Bar

10:00 – 23:00

Dolphin Bar

10:00 – 17:00

Imbiss Beach Bar

10:00 – 17:00 Ingen servering av alkohol

 

Ferskpresset fruktjuice, tyrkisk kaffe, flaskedrikker, snacks, importert drikke og enkelte fasiliteter er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet.
 
Badehåndklær kan leies mot et depositum.

Høy musikk fra hotellet (eller nabohoteller), underholdning og aktivitetsprogrammer forekommer.

 
Ingen alkoholservering for personer under 18 år.

 
Bassenger, vannsklie, utendørs restaurant og bar og andre fasiliteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten varsel til Tyrkiareiser.

 

 

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks:  Ca. 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.


Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Vis mer info Vis mindre
Info

• Basseng  Barnebasseng  Vannsklie  Miniklubb  Gratis internett 

• Avstand til øststranden 50 m  Alanya sentrum 3 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom