Kahya Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Kahya Hotel

Tyrkia / Antalya-området
Saray Mahallesi, Nergiz Sokak/Güzelyalı Caddesi. No:24, 07400
Kartvisning

Kahya Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Basseng - Barnebasseng - Vannsklier  - Restaurant - Bar

Gratis Internet (Lobby) - Kleopatrastranden 50 m. - Sentrum 500 m.

Hotellbeskrivelse

Kahya hotel er et koselig hotell med noen år på nakken, som gjennom årene har blitt veldig populært blandt skaninaviske gjester. En grunn til dette er hotellets fantastiske beliggenhet, midt i den koselige Damlatas-området og bare 50 meter fra den berømte Kleopatra stranden. Enten du reiser som par for å utforske byen eller som en familie med barn, vil Kahya Hotel være det ideelle stedet for alle.


Hotellet består av to bygninger som ligger på hver side av det koselige bassengområdet. Det er både et basseng med vannsklier ( åpent noen timer hver morgen og ettermiddag ) og et barnebaseng. Hotellets underholdningsteam arrangerer morsomme aktiviteter på dagtid og om kvelden kan det være i form av Tyrkisk aften med magedansere og folkedans.


Hotellet har flere fasiliteter og aktiviteter som gjestene kan nyte, For eksempel, biljard ( mot betaling ), bordtenneis, dart, fotball, treningstudio, miniklubb for 4-12 åringer ( her snakker ikke personalet skandinavisk ) og et spa med hamam, badstue og massasje ( alle behandlingene mot ekstra kostnad ).
Hvis du spiller tennis, er det mulig å leie en tennisbane som ligger på andre siden av hotellet mot stranden.


Trådløst internett er tilgjengelig i lobbyen og i restauranten. Vær imidlertid klar over at forbindelsen kan være veldig ustabil.

Rom informasjon

Standardrom:
Enkelt, men pent innredet rom for 2 peroner, med mulighet for en ekstra oppredning. Rommene er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, air condition, TV, telefon, minibar ( ekstra kostnad ) og sikkerhets boks ( mot beataling ). Bad med badekar eller dusj, toalett og hårføner. Rom med full eller delvis havutsikt kan bestilles mot et gebyr. 


Stort rom:
Enkelt, men pent innredet rom med lass til 4 personer ( 2 voksne og 2 barn ). Rommene er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og to ekstra senger, air condition, TV, telefon, minibar ( ekstra kostnad ) og safe ( mot et gebyr ). Bad med badekar eller dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept
All Inclusive
Frokost:07:30 - 10:00
Sen frokost:10:00 - 10:30
Lunsj:12:30 - 14:00
Kaffe, te og kake:15:30 - 16:30
Middag:19:00 - 21:00
Bar:10:00 - 23:00
 
Importerte drikkevarer, raki, ferskpresset fruktjuice, spesialkaffe og iskrem er ikke inkludert i All inclusive-konseptet.

Ingen servering av alkohol til personer under 18 år.

Utendørs bassenger, restauranter, barer og andre fasiliteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten og informere Tyrkiareiser om dette. 

Mini Club og animasjon / underholdning vil bli begrenset utenfor høysesongen. Merk at det kan være aldersgrense på vannsklier.

Solsenger og parasoller på stranden mot betaling.
Betalte tjenester

Leie av sikkerhetsboks:               Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette.

Kahya Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost