Kahya Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Kahya Hotel

Tyrkia / Antalya-området
Saray Mahallesi, Nergiz Sokak/Güzelyalı Caddesi. No:24, 07400
Kartvisning

Kahya Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Basseng Barnebasseng Vannsklier  Restaurant Bar
Gratis internett (lobby) Avstand til Kleopatrastranden 50 m. Sentrum 500 m

Hotellbeskrivelse

All Inclusive hotell beliggende i koselige Damlataş

 

 

Herlige Kahya Hotel er et hotell av litt eldre dato som er svært populært blant skandinaviske gjester. Hotellet ligger perfekt til midt i Damlatas-området og et steinkast fra den populære Kleopatrastranden.

 

Hotellet består av to bygninger som omgir det vakre bassengområdet. Her velger du om du vil nyte late dager på en solseng eller en avkjølende dukkert i bassenget, som også har vannsklier. De yngre gjestene har et barnebasseng å leke og plaske i. Hotellets animasjonsteam arrangerer morsomme aktiviteter på dagtid og på kvelden er det underholdning i form av f.eks "Tyrkisk aften" med magedans og folkedans.

 

Hotellet har spa-område med hammam, badstue og massasje om du vil unne deg noe ekstra. For den aktive gjesten er det for eksempel bordtennis, biljard mot avgift, dart, fotballspill og treningsstudio. Spiller du tennis er det mulig å leie tennisbanen som ligger i nærheten av hotellet. Barn mellom 4-12 år kan ha det gøy i den internasjonale miniklubben

 


Trådløst internett er tilgjengelig i lobbyen og i restauranten. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis er relativt treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame film og lignende.


Rom informasjon

Standard rom A-blokk
Enkelt men pent innredet rom for 2-3 personer. Rommene er utstyrt med dobbeltseng/dobbeltseng og enkeltseng, luftkondisjonering, TV, telefon, minibar (ekstra kostnad) og safe (ekstra kostnad). Bad med badekar eller dusj, toalett og hårføner.

 

Standard rom
Enkelt men pent innredet rom for maks 2 voksne med mulighet for en ekstra oppredning for et barn. Rommene er utstyrt med to enkeltsenger, luftkondisjonering, TV, telefon, minibar (ekstra kostnad) og safe (ekstra kostnad). Bad med badekar eller dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive Sommer 1. april - 31. oktober

Frokost

07:30 - 10:00

Sen frokost

10:00 - 10:30

Lunsj

12:30 - 14:00

Kaffe,te och kake

15:30 - 16:30

Middag

19:00 - 21:00

Bar

10:00 - 23:00

 

 

All Inclusive Vinter 1 november – 31 mars

Frokost

07:30 - 10:00

Sen frokost

10:00 - 10:30

Lunsj

12:30 - 14:00

Kaffe,te och kake

15:00 - 16:00

Middag

18:00 - 20:00

Bar

10:00 - 24:00

* OBS: I tidsrommet 10:00 - 18:00 er brennevin ikke inkl. i All Inclusive-konseptet!

 
Importerte drikkevarer, raki, ferskpresset fruktjuice, spesialkaffe og iskrem er ikke inkludert i All inclusive-konseptet.

Ingen servering av alkohol til personer under 18 år.

Utendørsbasseng, restauranter, barer og andre fasiliteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten og informere Tyrkiareiser om dette. 

Mini Club og animasjon / underholdning vil bli begrenset utenfor høysesongen. Merk at det kan være aldersgrense på vannsklier.

Solsenger og parasoller på stranden mot betaling.
Tilleggsinformasjon

Minibar og safe mot avgift. Vannskliene er åpne et par timer hver morgen og ettermiddag, vær oppmerksom på at det kan være aldersgrenser. Importert drikke, raki, ferskpresset fruktjuice, spesialkaffe og is er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Alle behandlinger i spa-senteret mot ekstra kostnad. Ingen alkoholservering til personer under 18 år. Utendørsbassenger, restauranter, barer og andre fasiliteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten at Tyrkiareiser informeres. Miniklubb og animasjon/underholdning vil være begrenset utenom høysesongen. Solsenger og parasoller på stranden mot en ekstra kostnad.

Betalte tjenester

Leie av safe:  Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette.

Kahya Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost