Holiday City Hotel Tyrkia Antalya-området Side
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Holiday City Hotel

Tyrkia / Antalya-området
Yalı, Süleyman Demirel Blv. no:256, 07330 Manavgat/Antalya
Kartvisning

Holiday City Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Hotellbeskrivelse
Holiday City Hotell er et mindre hotell i Kumköy, ca. 3 km fra Side sentrum. Her er det et bra bassengområde med basseng med en vannsklie som er åpen noen timer daglig, et barnebasseng til de minste barna samt en solterrasse med solsenger og parasoller. Her er det også et mindre spa-senter med hamam, sauna og mulighet for massasje (mot betaling) og et lite fitnessrom.
 
Stranden ligger ca. 600 m fra hotellet. Her kan du nyte solen og teste forskjellige former for vannsportsaktiviteter (mot betaling). I området omkring hotellet finner du både restauranter og butikker.

Trådløst internett er tilgjengelig. Vær oppmerksom på at forbindelsen ofte er både langsom og ustabil, og at det ikke er mulig å streame film etc.   
Rom informasjon
Standardrom:
Moderne rom til 2 personer, med mulighet for en oppredning. Alle rom inneholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, TV, telefon, minikjøleskap, aircondition, safe (mot betaling) og balkong. Bad med badekar/dusj, hårføner og toalett.
 
Familierom:
Moderne rom til 4 personer. Alle rom inneholder to soverom med hhv. en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger. Utover det inneholder rommet, TV, telefon, minikjøleskap, aircondition, safe (mot betaling) og balkong. Bad med badekar/dusj, hårføner og toalett. 
Mat / Drikke konsept
All Inclusive
 
 Frokost 07:30 - 09:30
 Sen frokost 09:30 - 10:00
 Lunsj12:30 - 14:00 
 Middag 19:00 - 21:00
 Midnatts suppe 22:30 - 23:00
 Kaffe, te og kake 16:30 - 17:00
 Bar 10:00 - 23:00


Importert alkohol, drikkevarer servert i flaske, friskpresset fruktjuice, behandlinger i Spa senteret, noen fasiliteter er ikke inkl. i All Inclusive konseptet. Leie av bassenghåndkler er mulig.
 
Ingen servering av alkohol til personer under 18 år.
 
Støy fra nærliggende diskotek kan forekomme.
 
Utendørs restauranter, barer, svømmebasseng og andre fasiliteter og aktiviteter kan være lukket i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om det.
 
Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenfor høysesongen.

Holiday City Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost