Holiday City Hotel Tyrkia Antalya-området Side
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Holiday City Hotel

Tyrkia / Antalya-området
Yalı, Süleyman Demirel Blv. no:256, 07330 Manavgat/Antalya
Kartvisning

Holiday City Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Basseng - Barnebasseng -  Vannsklie - Restaurant - Bar
Spa - Gratis internett - Strand 600 m. - Side sentrum 3 km

Hotellbeskrivelse

Holiday City Hotel er et lite hotell i Kumköy, ca. 3 km fra Side sentrum. Det er et godt bassengområde med basseng med vannsklie som er åpen noen timer daglig, barnebasseng for de minste barna, og solterrasse med solsenger og soltak. Det er også et lite spa med hammam, badstue og mulighet for massasje (mot en ekstra avgift) og et lite treningsstudio.

 


Stranden ligger ca. 600 m fra hotellet. Her kan du nyte solen og prøve ulike typer vannsport (mot betaling). I området rundt hotellet finner du både restauranter og butikker.

 


Trådløst internett er tilgjengelig. Vær oppmerksom på at tilkoblingen ofte er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame film ol.

Rom informasjon

Økonomi rom
Moderne rom for 2 personer. Alle rom har dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, minibar (vann ved ankomst), luftkondisjonering, vannkoker med kaffe/te, safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med badekar/dusj, hårføner og toalett.

 

Standard rom
Moderne rom for 2 personer, med mulighet for ekstra oppredning. Alle rom har dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, minibar (vann ved ankomst), luftkondisjonering, vannkoker med kaffe/te, safe (ekstra kostnad) og balkong. Bad med badekar/dusj, hårføner og toalett.

Mat / Drikke konsept

 

Enkel All Inclusive

 

Frokost

07:30 – 10:00

Sen frokost

10:00 – 10:30

Lunsj

12:30 – 14:00

Middag

18:30 – 20:30

Lobby Bar

10:00 – 23:00Importert alkohol, flaskedrikker, ferskpresset fruktjuice, spabehandlinger, noen fasiliteter er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Basseng-/strandhåndklær kan lånes og byttes mot et gebyr.Ingen alkoholservering for personer under 18 år.Høye lyder fra nærliggende hoteller kan forekomme.Utendørs restauranter, barer, bassenger og andre fasiliteter og aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten at Tyrkiareiser informeres.

 

Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks: Ca. 2 euro per dag betales direkte til hotelletVær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Holiday City Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost