Haydarpasha Palace Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Haydarpasha Palace Hotel
TrustYou Tooltip Text
Türkler Mahallesi Kargı Çiftlik Sokak No:1
Hotellbeskrivelse

Luksuriøst all inclusive-hotell for hele familien


Haydarpasha Palace Hotel er det perfekte valget om dere vil tilbringe deres ferie i luksuriøse og vakre omgivelser. Hotellet er bygget som en eksakt kopi av historiske Haydarpasha togstasjon i Istanbul og her trives både store som små.

 

Hotellet har et fantastisk bassengområde med et stort basseng og et barnebasseng med vannsklier. Fra bassengområdet er det direkte tilgang til hotellets private strand og her ligger det også et basseng med vannsklier for de eldre barna.

 

For den perfekte starten på ferien kan dere besøke hotellets spa-avdeling. Her kan dere nyte tyrkisk bad, badstu, massasje og forskjellige skjønnhetsbehandlinger mot en kostnad. Er du den aktive typen finnes det et fitnessrom, biljard, bowling og bordtennis. Det er også mulig å delta i forskjellige sportaktiviteter.

 

På Haydarpasha Palace finnes det noe for alle og hotellets animationsteam arrangerer underholdning for både store og små under høysesong. For de yngre reisende mellom 4-12 år finnes en internasjonal miniklubb med blant annet minidisco.

 

Trådløst internett er tilgjengelig overalt på hotellet. Vær oppmerksom på at forbindelsen ofte er både ustabil og langsom. Det er ikke mulig å streame film etc.


Rom informasjon

Standardrom
Lyse og luksuriøst innredede rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning (ikke mulighet for ekstra oppredning i rom med havsutsikt). Alle rommene inneholder en dobbelseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, sentralstyrt aircondition, minibar (inneholder øl, juice, vann og mineralvann) vannkoker, safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner. Rom med handikappvennlige bad finnes - spør ved bokning.

 
Superiorrom
Lyse og luksuriøst innredede rom for 3 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene inneholder en dobbelseng og en enkeltseng. TV, telefon, sentralstyrt aircondition, minibar (inneholder øl, juice, vann og mineralvann), vannkoker, safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 
Familierom
Lyse og luksuriøst innredede rom for 4 personer med to separate soverom med mulighet for en ekstraseng til et barn. Hvert soverom inneholder en dobbelseng eller to enkeltsenger. Rommet har också TV, telefon, sentralstyrt aircondition, minibar (inneholder øl, juice, vann og mineravann), vannkoker, safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.
 
Familie suite
Lyse og luksuriøst innredede rom for 4 personer med to separate soverom med mulighet for en ekstra seng til et barn. Hvert soverom inneholder en dobbelseng eller to enkeltsenger. Rommet har også TV, telefon, sentralstyrt aircondition, minibar (inneholder øl, juice, vann og mineralvann), vannkoker, safe og balkong. To bad med dusj, toalett og hårføner.

 
Familierom Dublex

Elegant innredede rom med to etasjer for 4 personer med to separate soverom. Hvert soverom inneholder en dobbelseng eller to enkeltsenger. Rommet har også TV, telefon, sentralstyrt aircondition, minibar (inneholder øl, juice, vann og mineravann), vannkoker, safe og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Ultra All Inclusive

Frokost

:

07:00 - 10:00

Sen frokost

:

10:00 - 11:00

Lunsj

:

12:30 - 14:00

Middag

:

19:00 - 21:00

 

Snacks Beach bar

:

12:00 - 17:00   

Snackbar Pool Bar

:

12:00 - 17:00   

Is

:

14:00 - 16:00

Vafler

:

16:00 - 17:00

Frukt

:

12:00 - 14:00

Kaffe & Kake

:

16:00 - 17:00

Kvelds snack

:

21:30 - 23:30

Patisserie

:

 24/7

 

 

Ottolobby Bar

:

08:00 - 24:00

Cunalobby Bar

:

00:00 - 08:00   

Pool Bar

:

10:00 - 24:00

Strandbar

:

10:00 - 18:00

Amphi Bar

:

21:30 - 23:30

Disco Bar

:

23:30 - 02:00

 

A’la carte restauranter

-

reservasjon kreves – mot betaling

Italiensk

:

19:00 - 21:00

Meksikansk

:

19:00 - 21:00

Fisk

:

19:00 - 21:00

Tyrkisk

:

19:00 - 21:00

Tilleggsinformasjon

Utvalgt importert alkohol, drikker på flaske, ferskpresset fruktjuice, vannsport, bowling, biljard og enkelte fasiliteter inngår ikke i Ultra All Inclusive-konseptet. Ikke skandinavisktalende personal i miniklubben. Behandlinger i spasenteret er mot avgift. Ingen servering av alkohol til personer under 18 år. Vannskliene har begrensede åpningstider og enkelte kan ha aldersbegrensninger. Uteserveringer, barer og andre aktiviteter, bassenger og vannsklier kan være stengt under lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten at Tyrkiareiser informeres. Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. kommer til å være begrenset utenfor høysesongen.

Vis mer info Vis mindre
Info

 Basseng  Barnebasseng • Vannpark •Restaurant  Bar  Gratis internett
 Privat strand 100 m  Lokalt sentrum 2 km Alanya sentrum 25 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom