Grand Uysal Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Grand Uysal Hotel

Tyrkia / Antalya-området
İbrahim Bilgen Cad. Tosmur Mah. No:16, 07450
Kartvisning

Grand Uysal Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Basseng Barnebasseng Miniklubb Poolbar All Inclusive
Gratis internett (lobby) Privat strand 30 m. Alanya sentrum 4 km. 

Hotellbeskrivelse

 Nydelig All Inclusive-hotell med privat strand

 

4-stjerners Grand Uysal er et nydelig All Inclusive-hotell som ligger i Tosmur. Hotellet ble renovert vinteren 2021-2022 og da dørene åpnet våren 2022 så hotellet ut som nytt.. Det er fasiliteter for alle aldre og med mat og drikke inkludert kan du legge hverdagens stress bak deg og bare nyte ferien.

 

Du kan nyte solen ved det herlige bassengområdet hvor det er basseng med barnebasseng og basseng med vannsklie. Hvis du blir lei av å bade, sett deg ned på en solstol under en parasoll med din favorittdrink fra bassengbaren. Hotellets private strand og Middelhavet ligger rett over gaten. Du kommer deg enkelt dit ved å bruke tunnelen som går under hovedveien og som gjester på Grand Uysal kan du gratis bruke solsenger og parasoller.

 

Hotellets spa tilbyr tyrkisk bad, badstue, dampbad og massasjer. Hvis du heller vil ha en aktiv ferie, arrangerer animasjonsteamet morsomme aktiviteter på dagtid. Det er også mulighet for å spille vannpolo, dart og bordtennis eller trene i treningsstudioet. Når det blir mørkt er det underholdning for hele familien. For de yngre gjestene mellom 3-12 år er det en miniklubb (ikke-skandinavisktalende) med en lekeplass hvor det arrangeres morsomme aktiviteter.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Merk dog at tilkoblingen er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame film og lignende.

Rom informasjon

Standardrom 2-3 personer
Pent møblert rom med en dobbeltseng og en enkeltseng / en dobbeltseng / to enkeltsenger, TV, telefon, air condition, minibar (vann ved ankomst), safe. vannkoker og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Familierom 4 personer
Pent møblert rom med to soverom med utleggbar lenestol som ekstra seng (anbefales for barn under 12 år). Soverommene har dobbeltseng og to enkeltsenger, 2 TVer, telefon, 2 klimaanlegg, minibar (vann ved ankomst), safe, vannkoker og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Måltider & Snacks 

Frokost

07:30 – 09:30

Sen frokost

09:30 – 10:00

Lunsj

12:30 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Nattsuppe

23:00 – 00:00

Snacks

12:00 – 17:00

Kaffe, te og kake Pool Bar

17:00 – 18:00

Kaffe, te og kake Lobby Bar

11:00 – 11:00

Frukt

15:00 – 17:00

 


Drycker

Lobby Bar

08:00 – 00:00

Pool Bar

10:00 – 00:00

Beach Bar *

10:00 – 18:00

 * Ingen servering av alkohol

Betalte tjenester

Høyhastighetsinternett på rommene, bassengområdet og stranden:

1 dag             : ca 3 Euro
3 dagar         : ca 8 Euro
7 dagar         : ca 14 Euro
10 dagar       : ca 20 Euro

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Tilleggsinformasjon

Importert alkohol, drikke som serveres på flaske, spesialkaffe, ferskpresset fruktjuice, iskrem, spabehandlinger og frisører er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Strand-/bassenghåndklær kan lånes og skiftes to ganger i uken. Alle behandlinger i spasenteret mot betaling. Ingen alkoholservering for personer under 18 år. Utendørs restauranter, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten at Tyrkiareiser er informert.

Grand Uysal Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost