Grand Hotel Ontur Cesme Tyrkia Izmir Çesme
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Grand Hotel Ontur Cesme
TrustYou Tooltip Text
Cumhuriyet Mahallesi, 4310. Sk. No:1, 35945 Çeşme/İzmir
Hotellbeskrivelse

Grand Hotel Ontur Cesme er et stort, moderne innredet hotell som ligger på toppen av en åsside, med fantastisk havutsikt. I tillegg til ferierende fra hele verden, arrangerer hotellet også regelmessig alt fra konferanser til bryllupsfester.


Ved bassengområdet er det god mulighet til å svømme og nyte solen. Her er 2 bassenger - hvorav den ene har vannsklie - og et barnebasseng. Solterrassen er stor og luftig, og her er en fantastisk utsikt over havet.


SPA-avdelingen tilbyr en rekke ulike behandlinger (mot betaling). Her kan du vaskes i henhold til alle kunstregler i det tyrkiske badet, slappe av i badstuen og få ulike typer massasje.


Her er også en miniklubb for barn i alderen 4-12 år (her snakkes ikke skandinavisk) og en lekeplass. Om dagen arrangerer hotellpersonalet ulike aktiviteter for både barn og voksne, og noen kvelder i uken er det ulike former for underholdning. Natten kan avsluttes i hotellets egen nattklubb.


Grand Hotel Ontur Cesme ligger ca. 4 km fra koselige byen Cesme, hvor det er et stort utvalg av butikker og restauranter.


Trådløst internett tilgjengelig. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen ofte er svært ustabil, og at det sjelden er mulig å streame filmer etc.
Rom informasjon

Standardrom:

Pent innredede rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, air condition, minibar (inkluderer vann og sodavann), safe og balkong. Bad med badekar eller dusj, toalett og hårføner.
Mat / Drikke konsept
Halvpensjon
Frokost 07:00 - 10:30
Middag 19:30 - 21:30

Atrium Bar : 24 timmer (mellon 24:00-11:00 ingen alkohol serveres) Mot betaling
Pool Bar         : 11:00 - 18:00 Mot betalning
Beach Bar : 11:00 - 18:00 Mot betalning
Vis mer info Vis mindre
Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom