Golden Odyssey Hotel Hellas Rhodos Rhodos
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Golden Odyssey Hotel

Hellas / Rhodos
Kolymbia – Rhodos
Kartvisning

Golden Odyssey Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Bassenger - Barnebasseng - Vannsklier - Tennisbane

Avstand til strand 1,2 km - Kolymbia Senter 1,2 km

Hotellbeskrivelse

Golden Odyssey Hotel i Kolymbia er et All Inclusive-hotell med en ekte feriestemning. Det er flere bassenger, vannsklier og aktiviteter for hele familien. Med måltider inkludert, kan du lene deg tilbake og bare nyte ferien.

 

 

Hotellet har flere bassenger å velge mellom og vannsklier for både store og små. Enten du vil slappe av i en solseng under en parasoll eller konkurrere med barna på vannskliene, er det muligheten. Har du lyst på noe godt mellom dukkertene, serverer bassengbaren brus og enkle retter. Vil du heller bade i havet, er stranden en spasertur unna.

 

 

For de aktive reisende tilbyr hotellet tennisbane, bordtennis, volleyball og petanque. Sentrum av Kolymbia ligger ca. 1,2 km fra hotellet, hvor hovedgaten består av en lang allé omkranset av eukalyptustrær, restauranter, butikker og små koselige barer.

 

 

Trådløst internett er tilgjengelig mot en ekstra kostnad. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame film og lignende.

Rom informasjon

Standard rom
Pent innredet rom for 2 personer, med mulighet for ekstra oppredning. Alle rommene er innredet med to enkeltsenger, TV, telefon, minikjøleskap, luftkondisjonering (mellom 15/6 - 15/9), safe (mot avgift) og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

 

Familierom
Pent innredet rom for 4 personer. Alle rommene er innredet med dobbeltseng og to enkeltsenger eller fire enkeltsenger, TV, telefon, minikjøleskap, luftkondisjonering (mellom 15/6 - 15/9), safe (mot avgift) og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Rommene har åpen planløsning eller delvis adskilt av en glassvegg.

 

 

Superior rom
Pent innredet rom for 2 personer, med mulighet for ekstra oppredning. Alle rom er utstyrt med dobbeltseng eller enkeltsenger, TV, telefon, minikjøleskap, luftkondisjonering (mellom 15/6 - 15/9), safe (ekstra kostnad) og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

 

Familierom med tilgang til bassenget
Pent innredet rom for 4 personer. Alle rom er innredet med dobbeltseng og to enkeltsenger eller fire enkeltsenger, TV, telefon, minikjøleskap, luftkondisjonering (mellom 15/6 - 15/9), safe (mot avgift) og terrasse med tilgang til felles svømmebasseng. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Rommene har åpen planløsning eller delvis adskilt av en glassvegg.

 

 

Superior familierom
Pent innredede rom for 4-5 personer. Alle rom er innredet med dobbeltseng og to enkeltsenger eller dobbeltseng og tre enkeltsenger, TV, telefon, minikjøleskap, luftkondisjonering (mellom 15/6 - 15/9), safe (ekstra kostnad) og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Rommene er delvis adskilt av en vegg.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Frokost

07:00 – 10:00

Lunsj

12:30 – 14:30

Middag

18:30 – 21:00

Ettermiddagskaffe, te og kake

 

Is

14:00 – 17:00

Pool snacks

12:00 – 15:00

Bar

10:00 – 23:00

 

 

Importert alkohol, flaskedrikker, ferskpresset fruktjuice, spesialkaffe og visse fasiliteter, inkludert biljard, er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet.

 

Ingen alkoholservering til personer under 18 år.

 

Underholdning seks dager i uken mellom 1. juni og 30. september.

 

Utekafeer, barer og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Betalte tjenester

 Sikkerhetsboks: Ca. 3 euro pr. dag betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

 

 

 

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Golden Odyssey Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost