Galini Sea View Hotel Hellas Kreta Chania
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Galini Sea View Hotel

Hellas / Kreta
Old National Road of Chania to Kissamos Agia Marina, 73100 Chania Crete, Greece
Kartvisning

Galini Sea View Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Bassenger Restaurant Barer Gratis internett
200 m til privat strand Platanias sentrum 2,8 km Chania 10 km

Hotellbeskrivelse

 All Inclusive hotell for både store og små


 

Galini Sea View er et fantastisk hotell for både barn og voksne, som ligger like ved Agia Marina. Hotellet ligger i en bratt åsside med vakker utsikt over havet, og har vært svært populær blant skandinaviske gjester i flere år.

 

Hotellet består av to avdelinger: En hovedbygning og en strandbygning - "Beach Wing" - som er ca. 200 m fra hovedbygningen og rett til stranden. Det er også et lite basseng med en liten solterrasse, og det er også her hotellets strandbar ligger. Hovedbygningen består av 3 bygninger som alle er knyttet til hverandre.

 

Uansett hvor du bor finner du gode fasiliteter for hele familien, uansett alder. Ved bassengområdet er det god plass til både lek og bading, og til å nyte solen. Det er en stor solterrasse og en fantastisk utsikt over havet. Foretrekker du å tilbringe dagen på stranden, kan du med fordel bruke skyttelbilen.

 

Det er rikelig med muligheter for selvpleie i hotellets SPA-senter. Det er en badstue, et hamam, et treningsrom og et innendørsbasseng (åpent i lavsesong). SPA-senteret tilbyr også ulike behandlinger (mot betaling).

 

Oppholdet er All Inclusive, så det er slett ikke nødvendig å bevege seg utenfor hotellet når du er sulten og tørst. Skulle du likevel få lyst til å utforske området, kan du spasere til Agia Marina, eller ta en lokal buss eller taxi til Chania.

 

Vær oppmerksom på at hotellet ligger i kupert terreng og det er mange trapper her, også ved bassengområdet. Hotellet er derfor ikke egnet for personer med gangvansker.

 

Trådløst internett er tilgjengelig i lobbyen og på rommene. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen som regel er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame film og lignende.

 

Vær oppmerksom på at bassengene, restauranten, barene, spa-senteret, lobbyen osv. ligger i hovedbygningen.

 

Hotellet har også en anneksbygning, som ligger mellom hoved- og strandbygningen - se egen hotellbeskrivelse her https://www.tyrkiareiser.no/hotel/galini-sea-view-eden-annex

Rom informasjon

Standard rom – Hovedbygningen
Pent møblerte rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene er innredet med en dobbeltseng, TV, minikjøleskap, klimaanlegg, safe og balkong eller terrasse. Bad med dusjkabinett, toalett og hårføner.
Rom med havutsikt, delvis havutsikt eller ingen utsikt kan velges.

 

Standard rom - Strandbygning
Små, men pent møblerte rom for 2 personer. Alle rommene er innredet med en dobbeltseng, TV, minikjøleskap, klimaanlegg, safe og balkong eller terrasse. Bad med dusjkabinett, toalett og hårføner.
Rom med eller uten havutsikt kan velges.

 

Standardrom - tilgang til privat basseng (delt med 7 rom i nærheten)
Pent møblerte rom for 2 personer. Alle rommene er innredet med en dobbeltseng, TV, minikjøleskap, klimaanlegg, safe og balkong eller terrasse. Bad med dusjkabinett, toalett og hårføner.
Rommet har hel eller delvis havutsikt.

 

Familierom – Hovedbygningen
Pent møblerte rom for 4 personer. Rommene er innredet med et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og stue med sovesofa eller to enkeltsenger. I tillegg inneholder rommet TV, minikjøleskap, klimaanlegg, safe og balkong eller terrasse. Bad med dusjkabinett, toalett og hårføner.

 

Maisonette Familierom – Hovedbygningen
Pent møblerte rom i to etasjer for 4 personer. Rommene er innredet med et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og stue med sovesofa eller to enkeltsenger. I tillegg inneholder rommet TV, minikjøleskap, klimaanlegg, safe og balkong eller terrasse. Bad med dusjkabinett, toalett og hårføner.
Vær oppmerksom på at det ikke er noen dør mellom de to rommene.

Mat / Drikke konsept

All InclusiveMåltider & Snacks


Tidlig frokost *

05:00 – 07:30

Frokost

07:30 – 10:00

Sen frokost

10:00 – 11:00

Lunsj

12:30 – 14:30

Snacks

11:00 – 18:00

Kaffe, te og kake

15:00 – 17:00

Middag

19:00 – 21:30

Snacks og dessert

22:15 – 23:00

* Må reserveres dagen før innen kl. 20:00 


 

A’la Carte restauranter  - Husk å reservere bord. Ett måltid i ferien inkl.

 

Jasmine Kinesisk Restaurant

19:00 – 21:30

 A’la Carte restauranten er åpen fra 1. mai til 30. september.

 


Barer


Pool Bar – Main Pool*

10:00 – 23:00

Pool Bar -  Beach Wing*

10:00 – 23:00

* I perioden 1. oktober - 14. mai er bassengbaren åpen 10.00 - 18.30.

Tilleggsinformasjon

Vær oppmerksom på at hotellet ligger i kupert terreng og det er mange trapper her, også ved bassengområdet. Hotellet er derfor ikke egnet for personer med gangvansker.. Importert alkohol, flaskedrikker, ferskpresset fruktjuice, behandlinger på SPA-senteret, vannsportaktiviteter og enkelte fasiliteter er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. I perioden 1. oktober - 14. mai er bassengbaren åpen kl. 10.00 - 18.30. Ingen alkoholservering til personer under 18 år. Det kan oppstå trafikkstøy, også i rommene. Utekafeer, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser. Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

Betalte tjenester

Solsenger / parasoller på stranden: En solseng: 5 Euro. 2 solstoler och 1 parasoll: 10 Euro


De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Galini Sea View Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost