Galini Sea View Eden Annex Hellas Kreta Chania
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Galini Sea View Eden Annex
TrustYou Tooltip Text
Hotellbeskrivelse

Galini Sea View Eden Annex er en del av det populære Galini Sea View, som er et fantastisk hotell for både barn og voksne, som ligger like ved Agia Marina. Hotellet ligger i en bratt åsside med vakker utsikt over havet, og har vært svært populær blant skandinaviske gjester i flere år.

 

Galini Sea View Eden Annex ligger på en høyde, rett mellom hoved- og strandbygningene. Anneksbygningen er av eldre dato og fremstår som noe slitt, og holder derfor lavere standard enn hotellets øvrige avdelinger. Det er et lite bassengområde her, med et lite basseng, men alle hotellets øvrige fasiliteter i hoved- og strandbygningen kan benyttes av alle gjester ved Galini Sea View Annex. Vær oppmerksom på at tilgang til hovedbygningen er via en bratt bakke.

 

Uansett hvor du bor finner du gode fasiliteter for hele familien, uansett alder. Ved bassengområdet i hovedbygningen er det god plass til både lek og bading, og til å nyte solen. Det er en stor solterrasse og en fantastisk utsikt over havet.

 

Det er rikelig med muligheter for selvpleie i hotellets SPA-senter. Det er en badstue, et hamam, et treningsrom og et innendørsbasseng (åpent i lavsesong). SPA-senteret tilbyr også ulike behandlinger (mot betaling).

 

Oppholdet er All Inclusive, så det er slett ikke nødvendig å bevege seg utenfor hotellområdet når du er sulten og tørst. Skulle du likevel få lyst til å utforske området, kan du spasere til Agia Marina, eller ta en lokal buss eller taxi til Chania.

 

Vær oppmerksom på at hotellet ligger i kupert terreng og det er mange trapper her, også ved bassengområdet. Hotellet er derfor ikke egnet for personer med gangvansker.

 

Trådløst internett er tilgjengelig ved bassengområdet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen som regel er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame film og lignende.

 

Rom informasjon

Standard rom

Enkle rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene er innredet med en dobbeltseng, TV, air condition, safe og balkong. Bad med dusjkabinett, toalett og hårføner.

Vær oppmerksom på at noen av rommene er delvis under gateplan og har begrenset dagslys!

  

Stort Standard-rom
Enkle rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene er innredet med en dobbeltseng, TV, air condition, safe og balkong. Bad med dusjkabinett, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All InclusiveMåltider & Snacks

Tidlig frokost *

05:00 – 07:30

Frokost

07:30 – 10:00

Sen frokost

10:00 – 11:00

Lunsj

12:30 – 14:30

Snacks 

11:00 – 18:00

Kaffe, te og kake

15:00 – 17:00

Middag

19:00 – 21:30

Snacks og dessert

22:15 – 23:00

* Må reserveres dagen før innen 20:00

 

 

Barer

Pool Bar – Main Pool*

10:00 – 23:00

Pool Bar -  Beach Wing*

10:00 – 23:00

* I perioden 1. oktober - 14. mai er bassengbaren åpen 10.00 - 18.30.

 

 

Importert alkohol, flaskedrikker, ferskpresset fruktjuice, behandlinger i SPA-senteret, vannsportaktiviteter og enkelte fasiliteter er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet.

 

Ingen alkoholservering til personer under 18 år.

 

Basseng- og badehåndklær kan lånes mot depositum.

 

Utendørs restauranter, barer, svømmebassenger) og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

 

Det kan forekomme trafikkstøy, også i rommene.

 

Utbudet av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

 

Betalte tjenester

Leie solsenger/parasoller på stranden: En solseng: 5 Euro. 2 solsenge og 1 parasoll: 10 Euro.

 

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:                     3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                     7 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                   10 Euro


(Galini Sea View er offisielt kategorisert som et 5-stjerners hotell)

Vis mer info Vis mindre
Info

Bassenger Restaurant Barer All Inclusive Gratis internett Privat strand 200 m (fra hovedbygningen) / 10 m (fra strandbygningen Agia Marina sentrum 200 m Platanias ca. 2,5 km Chania 10 km Chania flyplass ca. 24 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom