Eva Suites Hellas Kreta Chania
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Eva Suites
Agia Marina (main road) Chania Crete 73014 Greece
Hotellbeskrivelse

 Sjarmerende leilighetshotell i gresk stil

 

Eva Suites er et koselig leilighetshotell som ligger i Agia Marina, kun en kort spasertur fra stranden. Hotellet er populært blant skandinaviske gjester, og det kan vi forstå, siden hotellet utstråler gresk sjarm. Hotellet er innredet i typisk gresk stil og her er virkelig god atmosfære.


Hotellet har to bassengområder, hvert med basseng, ett med et lite, integrert barnebasseng. Alle rommene er utstyrt med en liten kjøkkenkrok med mulighet for å lage småretter.


I Agia Marina finner du et godt utvalg av butikker, tavernaer og barer. Ønsker du å utforske Chanias mange muligheter, kommer du deg enkelt hit med lokal buss eller taxi.


Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis er både ustabil og treg, og at det ikke er mulig å streame film og lignende.

Rom informasjon

Studio

Enkle, men koselige ettromsleiligheter for 2 personer. Alle leilighetene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, klimaanlegg (ekstra kostnad), safe (ekstra kostnad) og balkong eller terrasse. Bad med dusj eller badekar og toalett.

 

Studio Trippel

Enkle, men koselige ettromsleiligheter for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle leilighetene har dobbeltseng eller to enkeltsenger, klimaanlegg (ekstra kostnad), kjøkkenkrok med det mest nødvendige kjøkkenutstyret, safe (ekstra kostnad) og balkong eller terrasse. Bad med dusj eller badekar og toalett.

 

To-roms leilighet

Enkle, men koselige toromsleiligheter for 3 personer. Alle leilighetene har soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, kombinert stue og soverom med sovesofa, kjøkkenkrok med det mest nødvendige kjøkkenutstyret, klimaanlegg (ekstra kostnad), safe (ekstra kostnad) og balkong eller terrasse. Bad med dusj eller badekar og toalett. Noen av leilighetene har 2 etasjer med en smal vindeltrapp mellom etasjene.

 

Superior-leilighet

Enkle, litt større toromsleiligheter for opptil 4 personer. Alle leilighetene har soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, kombinert stue og soverom med sovesofa, kjøkkenkrok med det mest nødvendige kjøkkenutstyret, klimaanlegg (mot betaling), safe (mot betaling) og balkong eller terrasse. Bad med dusj eller badekar og toalett. Noen av leilighetene har to etasjer med en smal vindeltrapp mellom etasjene.Vær oppmerksom på at leilighetene varierer i størrelse og planløsning.Måltid
ingen måltider inkludert.
Tilleggsinformasjon

Safe mot et gebyr. Importert øl/vin/brus/alkohol, ferskpresset fruktjuice og flaskedrikker er ikke inkludert i Ultra All Inclusive-konseptet. Ingen alkoholservering for personer under 18 år. Noen fasiliteter kan være stengt i lavsesongen, og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.

Betalte tjenester

Klimaanlegg: ca. 6 euro per dag, som betales direkte til hotellet.
Safe: ca. 15 euro per uke, som betales direkte til hotellet.


De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:                     3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                     7 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                   10 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

  Basseng Barnebasseng   Gratis internett
Strand 70 m Lokalt sentrum 50 m Chania 10 km 

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom