• Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
En Vie Beach
TrustYou Tooltip Text
Güller Pınarı Mahallesi, Ahmet Tokuş Blv. No:22, 07460
Hotellbeskrivelse


Et moderne hotell med perfekt beliggenhet


En Vie Beach er et 3-stjerners elegant voksenhotell midt på østre stranden, med bare 5 minutters gangavstand til Alanyas livlige havn. Hotellet er luksuriøst innredet med en moderne skandinavisk stil og er perfekt for deg som vil bo sentralt i herlige Alanya.


Hotellet består av et anneks og en hovedbygning. I hovedbygningen finner du den populære restauranten som serverer velsmakende retter og fargerike cocktails, det er også i denne bygningen frokosten serveres. Her finnes det 20 rom og noen rom har full eller delvis havutsikt. I anneks bygningen som ligger på andre siden av hovedveien ligger resterende rom.

På stranden kan hotellets gjester benytte solsenger og parasoll gratis, vil du derimot heller koble av i en Cabanas/Sun Loungers må du betale en liten avgift. Hotellet tilbyr også et mini-basseng der du på varme dager kan kjøle deg ned, den er derimot ikke til å svømme i.


Gratis internett er tilgjengelig over hele hotellet. Vær oppmerksom på at forbindelsen er både ustabil, treg og at det ikke går å streame filmer etc.


Vær oppmerksom på at mellom 15. nov - 15. mars har vi begrenset guideservice. Det betyr at det ikke vil være guide på flyplassen ved ankomst og retur eller på hotellene. En skandinavisk / engelsktalende guide vil være tilgjengelig for nødsituasjoner på telefon + 90 541 539 5000.


Rom informasjon

Standardrom – Ligger i hovedbygningen
Moderne rom for opptil 2 personer, alle rom har dobbelseng eller to enkeltsenger. Rommene er utstyrt med safe, aircondition, TV, minibar, nespressomaskin, telefon, balkong samt et bad med dusj og hårføner.

 

Standardrom – Ligger i anneksbygning
Moderne rom for 2 personer med mulighet for en ekstra seng. Alle rom har en dobbelseng eller to enkeltsenger. Rommene er ustyrt med safe, aircondition, TV, minibar, telefon, balkong samt et bad med dusj og hårføner.

Safe er tilgjengelig i resepsjonen.


Økonomirom (Annex bygning)
Elegante rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rom inneholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, luftkondisjonering, TV, minibar, telefon og balkong. Bad med dusj og hårføner. Safe i resepsjonen. Vær oppmerksom på at økonomirommene kan være innredet annerledes enn standardrommene, og ev ligger i første etasje eller lignende.

 

Mat / Drikke konsept

Frokost inngår. 

Tilleggsinformasjon

By- og turistområde med gjennomfartstrafikk. De som bor i anneksbygningen må krysse en traffikert vei for å komme til stranden. Enkelte fasiliteter kan være stengt under lavsesongen og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.

Vær oppmerksom på at hotellets restaurant og bar er populære og er også åpne for gjester som ikke er på hotellet.

Vis mer info Vis mindre
Info

 Basseng  RestaurantBar Gratis internett
 Østre stranden 0 m  Alanya sentrum 400 m

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom