Elotis Suites Hellas Kreta Chania
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Elotis Suites

Hellas / Kreta
Agia Marina - Chania - Crete island
Kartvisning

Elotis Suites

Søk etter ledig rom og pris
Info

Basseng Barnebasseng Bassengbar Restaurant
Strand 50 m Agia Marina 0 m Chania 8 km

Hotellbeskrivelse

 Koselig leilighetshotell med en perfekt beliggenhet


 

På det koselige leilighetshotellet Elotis Suites trives alle som vil bo godt og som ønsker å tilbringe lange dager på stranden, men også være nær butikker og restauranter. Hotellet er innredet i lyse og elegante farger og inviterer deg til en minneverdig ferie for hele familien. Nyt en kald drink i baren før du drar ut på en sommerkveld for å se hva Agia Marina har å tilby.

 

Hotellets koselige bassengområde tiltrekker seg både avkjølende dypp i bassenget og avslapning. Det er solsenger og parasoller og et eget barnebasseng for de yngste gjestene. Bassengbaren serverer forfriskende drinker, og i restauranten er det mulig å kjøpe et enklere måltid hvis sult kryper inn. En kort spasertur fra hotellet ligger den vakre stranden hvor du kan tilbringe late dager i solen og ta salte bad i havet.

 

Trådløst internett er tilgjengelig i hotellets fellesområder. Husk at forbindelsen er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.

Rom informasjon

Studioleilighet 3 personer
Koselige studioleiligheter med dobbeltseng og sovesofa, TV, telefon, klimaanlegg, safe, kjøkkenkrok med de mest nødvendige kjøkkenutstyrene og en balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner. 

 

To-roms leilighet 4 personer
Koselige to-roms leiligheter med et soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger, og en kombinert stue og soverom med to sovesofaer, TV, telefon, klimaanlegg, safe, kjøkkenkrok med de mest nødvendige kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Måltid

Ingen måltider inkludert.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks: Ca. 14 euro per uke betalt direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

 

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Tilleggsinformasjon

Trapper og nivåforskjeller. Safe mot et gebyr. Noen fasiliteter kan være stengt i lavsesongen, og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.

Elotis Suites Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost