Ekavi Apartments Hellas Kreta Chania
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Ekavi Apartments
TrustYou Tooltip Text
Hotellbeskrivelse

Ekavi Apartments er et koselig, familiedrevet leilighetshotell som ligger i rolige omgivelser, bare 400 meter fra Agia Marina. Hotellet er enkelt og her er det ikke mange fasiliteter, men beliggenheten er ideell for alle som ønsker å bo i rolige omgivelser, men som også vil kunne gå til byen på få minutter.

 

Hotellet ligger i en skråning, og fra bassengområdet er det en vakre utsikten over havet. Ved bassengområdet finner du et basseng, et barnebasseng, en solterrasse og en bassengbar. Hvis du foretrekker å tilbringe dagen på stranden, finner du stranden bare 200 meter fra hotellet.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer osv.

Rom informasjon

Studio
Veldig enkle leiligheter med 1 soverom for 2 personer. Alle leilighetene har en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, klimaanlegg (ekstra kostnad), safe (ekstra kostnad), kjøkkenkrok med kjøleskap og vannkoker samt de mest nødvendige kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

To-roms leilighet
Svært enkle to-roms leiligheter for maksimalt 4 personer. Alle leilighetene har et soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger, samt et kombinert oppholds- og soveområde med sovesofa, klimaanlegg (ekstra kostnad), safe (ekstra kostnad), kjøkkenkrok med kjøleskap, vannkoker og de mest nødvendige kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Måltid

Måltider ikke inkludert 

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks:                 Ca. 14 Euro pr. uke.
Klimaanlegg:                      Ca. 7 Euro pr. Dag.


De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:                     3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                     7 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                   10 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

Rolig område - Basseng - Barnebasseng - Gratis internett
Strand 200 m - Agia Marina 400 m - Chania 9 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom