Diamond Hill Resort Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Diamond Hill Resort Hotel

Tyrkia / Antalya-området
Tosmur Mahallesi, Kerimcik Cd. No:11, 07469
Kartvisning

Diamond Hill Resort Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Basseng -  Barnebasseng - Vannsklie - Bar - Restaurant - Gratis internet

Privat strand 95 m. - Alanya sentrum 4 km - Antalya Flyplass 125 km

Hotellbeskrivelse

Diamond Hill er et deilig 5-stjerners hotell i Tosmur, ca. 4 km øst for Alanya sentum. Dette vakre hotellet, som er relativt nybygd og derfor veldig moderne, ligger høyt på en høyde og har derfor flott utsikt over havet og byen.


Ved det store bassengområdet er det god plass og det er ikke bare barnebaseng, men også en vannsklie. Til de minste barna er det et lekesom med mange morsomme aktiviteter (merk at norsk ikke snakkes) Så selv de yngste i familien vil være fornøyde med Diamond Hill Resort. For de litt større finnes det også et ‘’game rom’’ med bland annet bilard og forskjellige spillemaskiner ( mot betaling ). En tunell som går under hovedgaten fører direkte til hotellets private strand og Middelhavet.


Restauranten har både en utendørs og en innendørs del og serverer alle måltider i buffeform. Gode drikker kan nytes i bassengbaren eller på takterrassen som åpner på kvelden. Hotellets animasjonsteam organiserer aktiviteter på dagtid og kveldsunderholdning.


I SPA-senteret kan du skjemme deg bort med hammam, badstue,dampbad og massasje ( alle behandlinger mot betaling ). Det er også et treningsrom og et innendørs svømmebasseng (åpent i vintermånedene).


Trådløst internett er tilgjenlig over hele hotellet, med vær oppmerksom på at Tyrkias internettforbindelse er av dårligere standard en i Norge, så det kan være vanskelig og streame filmer og lignende. 

Rom informasjon

Standardrom:
Moderne rom for tre personer med mulighet for en ekstra seng. Alle rommene er innredet med en dobbeltseng, en enkeltseng, en lenestol, sentralstyr AC, minibar ( inneholder brus og vann ved ankomst og fylles daglig med vann ). Safe, TV, telefon, balkong. Badene har badekar eller dusj, toalett og hårføner. Rom med tilkoblingsdør og funksjonshemmede rom er tilgjengelig, be om det når du bestiller din reise.


Familierom:
Moderne rom for fire personer med mulighet for en ekstra seng. Alle rommene er innredet med en dobbeltseng, en enkeltseng, en ovesofam, en lenestol, sentralstyrt AC, minibar ( inneholder brus og vann ved ankomst og fylles daglig med vann ), safe, TV, telefon og balkong. Badene har badekar eller dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept
Ultra All Inclusive
Frokost:07:00 - 10:30
Lunsj:12:30 - 14:00
Middag:19:00 - 21:30
Sen middag:23:30 - 00:30
Nattmat:01:00 - 06:00
 
Snacks- Beach Bar:12:00 - 16:00
Iskrem:14:00 - 16:00
Kaffe, te og kaker:14:00 - 18:00

A’la carte

:

19:30 - 22:00
(Mot betaling. Husk å bestille bord. )
 
Lobby Bar:10:00 - 23:30
Beach Bar:10:00 - 18:00
Pool Bar:10:00 - 23:30
Roof Bar:21:00 - 01:00 - Mot betaling!
 
Importert alkohol og brus servert på flaske, frisk frukt juice, behandlinger i spa-senteret, vannsport og andre fasiliteter er ikke inkludert i Ultra All Inclusive konseptet.

Ingen servering av alkohol til personer under 18 år.

Utendørsrestauranter, barer, svømmebasseng og andre aktiviteter kan være stengt i lansesongen. Utvalget av underholdningsaktiviteter og lignende er begrenset utenfor høysesongen. Åpningstider kan endres uten at Tyrkiareiser er informert om dette.

Diamond Hill Resort Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost