Diamond Hill Resort Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Diamond Hill Resort Hotel

Tyrkia / Antalya-området
Tosmur Mahallesi, Kerimcik Cd. No:11, 07469
Kartvisning

Diamond Hill Resort Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Basseng Barnebasseng Vannsklie Bar Restaurant Gratis internett
Privat strand 95 m.  Alanya sentrum 4 km 

Hotellbeskrivelse

Nydelig All Inclusive med utsikt over Middelhavet

 

Flotte Diamond Hill er et nyere 5-stjerners Ultra All Inclusive-hotell som ligger i Tosmur. Hotellet ligger på en høyde og har derfor en fantastisk utsikt over Alanya og det vakre Middelhavet. Tilbring lune sommerkvelder med god drikke på takterrassen og nyt ferien.

 

Det stora poolområdet bjuder in till härliga dagar med svalkande dopp och glada bad. Ta ett svalkande dopp i poolen eller koppla av på en solstol med favoritdrinken från poolbaren. För de allra yngsta finns en barnpool och för de äldre barnen finns en vattenrutschbana. Om du föredrar sand och saltvatten är det bara att använda tunneln under huvudvägen för att komma till hotellets privata strand.

 

På Diamond Hill trives hele familien. For de yngre barna er det et lekerom med morsomme aktiviteter og de større barna kan more seg med biljard og spilleautomater (mot betaling). Her underholder også hotellets aktivitetsteam hele familien både på dagtid og kveldstid. På hotellets spa kan du nyte hammam, badstue og dampbad, eventuelt etterfulgt av en avslappende massasje mot betaling. Det finnes også et treningsrom og et innendørsbasseng som er åpent i vintermånedene.
 
 
Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både ustabil og treg og at det ikke er mulig å streame film ol.

Rom informasjon

Standard rom 3 personer
Stilige rom med mulighet for ekstra seng. Alle rom er innredet med dobbeltseng, enkeltseng, lenestol, sentralstyrt klimaanlegg, minibar (inneholder brus og vann ved ankomst og fylles daglig med vann), safe, TV, telefon og balkong. Badene har badekar eller dusjkabinett, toalett og hårføner.

Rom med sammenhengende dør og handikapvennlige rom er tilgjengelig, spør ved bestilling.


 

Et stort rom
Moderne rom for 3 voksne og 2 barn med mulighet for to ekstra oppredninger. Alle rommene er innredet med en dobbeltseng, en enkeltseng, en sovesofa, en lenestol, sentralstyrt klimaanlegg, minibar (inneholder brus og vann ved ankomst og fylles daglig med vann), safe, TV, telefon og balkong. . Badene har badekar eller dusjkabinett, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept
Ultra All Inclusive
Frokost:07:00 - 10:30
Lunsj:12:30 - 14:00
Middag:19:00 - 21:30
Sen middag:23:30 - 00:30
Nattmat:01:00 - 06:00
 
Snacks- Beach Bar:12:00 - 16:00
Iskrem:14:00 - 16:00
Kaffe, te og kaker:14:00 - 18:00

A’la carte

:

19:30 - 22:00
(Mot betaling. Husk å bestille bord. )
 
Lobby Bar:10:00 - 23:30
Beach Bar:10:00 - 18:00
Pool Bar:10:00 - 23:30
Roof Bar:21:00 - 01:00 - Mot betaling!
 

Tilleggsinformasjon

Importert alkohol, brus servert på flasker, ferskpresset fruktjuice, behandlinger i spa-senteret, motorisert vannsport og enkelte andre fasiliteter er ikke inkludert i Ultra all inclusive-konseptet. Vær oppmerksom på at fra 01.04.2019 er måltider i A'la Carte-restauranten mot en avgift! Ikke salg av alkohol til personer under 18 år. Utendørs restauranter, barer, svømmebassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Utvalget av underholdningsaktiviteter og lignende er begrenset utenom høysesongen. Åpningstidene kan endres uten at Tyrkiareiser informeres.

Diamond Hill Resort Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost