Diagoras Hotel Hellas Rhodos Faliraki
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Diagoras Hotel
TrustYou Tooltip Text
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at vi ikke har norsk guideservice på Rhodos. I perioden 1. juni – 27. oktober tilbyr vi engelsk- og finsktalende guideservice.


Diagoras Hotel er et 3-stjerners All Inclusive-hotell av enkel standard som ligger i Faliraki. Alle som ikke trenger mange fasiliteter på hotellet, men ønsker å bo nært både strand og by trives her.

 

Bassengområdet inviterer deg til å slappe av og ta en dukkert i bassenget. Sett deg ned på en solseng, ta en forfriskende dukkert i bassenget eller lek med barna i barnebassenget. Innen gangavstand fra hotellet ligger den vakre stranden hvor du kan tilbringe lange dager i solen med salte bad. Hotellet har også en skyttelbuss som går til stranden et par ganger om dagen.

 

Hotellet arrangerer en gresk aften en gang i uken i høysesongen. Her er det biljardbord dersom du ønsker å utfordre reisefølget til et slag biljard (mot betaling). For de yngre barna er det også en liten lekeplass.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen som regel er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame film ol.

Rom informasjon

Standard rom
Fine, lyse rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rom er innredet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering, minikjøleskap, vannkoker, safe (mot avgift) og balkong. Bad med dusj eller badekar, toalett og hårføner.


Quadruple rom

Fine, lyse rom for to personer med mulighet for to ekstra oppredninger. Alle rommene er innredet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering, minikjøleskap, vannkoker, safe (mot avgift) og balkong. Bad med dusj eller badekar, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Enkel All Inclusive

 

Frokost

07:30 – 10:00

Lunsj

12:30 – 14:00

Middag

18:30 – 21:00

Snacks

10:30 – 12:00

Kaffe, te og kaker

15:00 – 18:00

Bar

10:30 – 22:30

 

 

Importert alkohol, flaskedrikker, ferskpresset fruktjuice, spesialkaffe og enkelte fasiliteter, inkludert biljard, er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet.

 

Ingen alkoholservering til personer under 18 år.

  

Uterestauranter, barer og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

 

Utbudet av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks: Ca. 12 euro per uke betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:           1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:                     3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                     7 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                   10 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

• Basseng  Barnebasseng  Enkelt All Inclusive  Gratis internett

• Avstand til strand 1 km  Faliraki 1,5 km  Rhodos by 12 km  Rhodos flyplass ca. 15 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom