Sunrise Queen Resort Tyrkia Antalya-området Side
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Sunrise Queen Resort
Side Mahallesi Bingeşik Mevkii, Kumköy Cd., 07600
Hotellbeskrivelse

 Familiehotell med flere bassenger og vannsklier

 

I Kumköy utenfor Side ligger det luksuriøse feriestedet Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & Spa. Her bor du komfortabelt med direkte tilgang til den vakre stranden.

 

På dette luksushotellet vil hele familien ha en ferie å huske med glede. Ingen vil kjede seg her, da hotellet tilbyr en rekke fasiliteter og aktiviteter. Det store bassengområdet inviterer til både avslapning, lek og bading. Her er det blant annet et eget basseng med vannsklier for de som liker fart og spenning og barnebassenger for de minste barna å plaske i. For de som foretrekker å ta det rolig i skyggen med en kald drink, finnes det solsenger og parasoller.


Rett utenfor hotellet ligger den barnevennlige sandstranden hvor du kan slappe av på en solseng eller ta en dukkert i det krystallklare vannet. Hvis late stranddager ikke er noe for deg, kan du spille sandvolleyball eller prøve forskjellige vannsporter. Unn deg noe ekstra og besøk hotellets nydelige spa-område, hvor du kan nyte en massasje eller skrubbe i det tyrkiske badet. Hvis du vil ha en aktiv ferie, er det tennis- og squashbaner, bordtennis og et treningsstudio. Hotellets animasjonsteam tilbyr også aktiviteter og underholdning for hele familien.


Hvis du vil utforske området utenfor hotellet, er det mange muligheter for det. Ikke gå glipp av å besøke det koselige feriebyen Side som tilbyr både gamle ruiner og koselige handlegater.

 

Trådløst internett er tilgjengelig. Merk imidlertid at forbindelsen vanligvis er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.

Rom informasjon

Standard rom 2 personer
Stilfullt innredet rom med mulighet for ekstra oppredning. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, sentralt kontrollert klimaanlegg, minibar (inneholder vann), safe og balkong. Bad med dusjkabinett, toalett og hårføner.
Rom med funksjonshemmede bad er tilgjengelig - spør når du bestiller.


 
Terrasserom 2 personer
Stilfullt innredet rom med mulighet for ekstra oppredning. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, sentralt kontrollert klimaanlegg, minibar (inneholder vann), safe og balkong eller terrasse med hel eller delvis havutsikt. Bad med dusjkabinett, toalett og hårføner.


 
Familierom 4 personer
Stilfullt innredet familierom med to separate soverom. Disse soverommene inneholder en dobbeltseng eller to enkeltsenger, to TV-er, telefon, to sentralt kontrollerte klimaanlegg, to minibarer (inneholder vann), safe og balkong. Bad med dusj eller badekar, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept
Ultra All Inclusive
Frokost:07:00 - 10:00
Sen frokost:10:00 - 11:00
Lunsj:12:30 - 14:00
Middag:19:00 - 21:00
Midnatt snach:22:30 - 23:45
 

À la Carte restauranter

-reservasjon kreves

(Ett måltid per opphold i en valgfri restaurant inkludert)

Italiensk:18:30 - 21:30
Meksikans:18:30 - 21:30
Tyrkisk:18:30 - 21:30
Fisk:18:30 - 21:30 Mot avgift
 
Snacks / Barer
Tyrksiks pannekake:11:30 - 17:30
Snackbar:11:00 - 16:00
Is og frukt:14:30 - 18:00
Kaffe, te og kake:11:00 - 17:00
Cafe Tujuvaz:14:30 - 18:00
Lobbybaren:24 Timer
Crystal Bar:10:00 - 18:30
Sunset View Bar:09:00 - 00:00
Bassengbar:10:00 - 18:00
Amphi Bar:21:30 - 22:30
Cisco Bar:00:00 - 03:00
 

Tilleggsinformasjon

Barn over 11 år regnes som voksne på dette hotellet. Sørg for å følge hotellets kleskode. Ikke besøk restauranten i badetøy, undertøy, shorts eller kort skjørt. Lange bukser kreves om kvelden. Importert alkohol, drikke servert i flasker, ferskpresset fruktjuice, behandlinger i spasenteret, vannsportaktiviteter, lån av tennisracket og baller og noen fasiliteter er ikke inkludert i Ultra All Inclusive-konseptet. Badehåndklær lånes ut på depositum. Ingen servering av alkohol for personer under 18 år. Det kan være aldersbegrensninger på noen vannsklier. Uteserveringer, barer og andre aktiviteter kan være stengt eller begrenset i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser. 

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng  Barnebasseng Bar  Restaurant Spa Vannsklier
Gratis internett Strand 250 m.  Side sentrum 3 km.

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom