Crystal De Luxe Resort Hotel Tyrkia Antalya-området Kemer
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Crystal De Luxe Resort Hotel

Tyrkia / Antalya-området
Yeni Mahallesi 501. Sokak No:9 07980
Kartvisning

Crystal De Luxe Resort Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Basseng Barnebasseng Vannland Restaurant Bar
Gratis internett Strand 75 m. Antalya sentrum 38 km

Hotellbeskrivelse

 Ultra All Inclusive hotell i vakre Kemer


Crystal De Luxe Resort er et fantastisk 5-stjerners Ultra All Inclusive hotell i Kemer som ligger ca. 40 km fra Antalyas livlige metropol.

 

I tillegg til et flott bassengområde med bassenger for både barn og voksne, tilbyr hotellet også spa- og skjønnhetssenter med både innendørsbasseng, tyrkisk bad, badstue, frisør og massasjeservice mot betaling. Fra hotellet er det ca. 50 m til den vakre sandstranden. Her er det i tillegg til å nyte solen også mulighet for å prøve ulike typer vannsport.

 

I høysesongen arrangerer animasjonsteamet aktiviteter og konkurranser på dagen. Om kvelden kan du slappe av og bli underholdt med fantastiske show, musikk og dans. Alle barn i alderen 4-12 år har mulighet til å delta på morsomme aktiviteter i den internasjonale miniklubben.


Fra hotellet kan du spasere til Kemer sentrum, hvor det er et stort utvalg av butikker, restauranter og koselige kafeer.

 
Vær oppmerksom på at barn over 11 år regnes som voksne på dette hotellet.

 

Vær oppmerksom på at Tyrkiareiser ikke har guider i Kemer. Våre guider i Side/Alanya kan kontaktes på telefon.


Vær oppmerksom på at mellom 15. nov - 15. mars har vi begrenset guideservice. Det betyr at det ikke vil være guide på flyplassen ved ankomst og avreise eller på hotellene. En skandinavisk / engelsktalende guide vil være tilgjengelig for nødsituasjoner på telefon + 90 541 539 5000.

Rom informasjon

Standard rom 2 personer
Pent innredede rom med mulighet for ekstra oppredning. Alle rom har dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, luftkondisjonering, minibar (inneholder vann og brus), safe og balkong. Bad med dusj, toalett, telefon og hårføner. Handikapvennlige rom er tilgjengelige - spør når du bestiller.


 
Standard rom med køyeseng 2 voksne + 2 barn
Pent møblert rom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, en køyeseng samt TV, telefon, luftkondisjonering, minibar (inneholder vann og brus), safe og balkong. Bad med dusj, toalett, telefon og hårføner.

 
Familierom 5 personer
Pent møblert rom med 2 soverom. Alle rom har en dobbeltseng eller to enkeltsenger samt TV, telefon, luftkondisjonering, minibar (inneholder vann og brus), safe og balkong. Bad med dusj, toalett, telefon og hårføner. MERK: Noen rom har køyesenger.

Mat / Drikke konsept

Ultra All Inclusive


Frokost

07:00 – 10:00

Sen frokost

10:00 – 11:00

Lunsj

12:30 – 14:00

Middag

18:30 – 21:30

Sen middag

20:30 – 00:00

Panorama snacks

11:30 – 16:30

Kaffe, te og kake

16:30 – 18:30

 

Barer

Vital Bar

10:00 – 18:00

Lobby Lounge

10:00 – 23:00

Saphir Disco Bar*

23:00 – 02:00

* Øl, vin og brus er inkl. Alkoholholdige drikkevarer mot ekstra kostnad.


A’la Carte Restauranter – Et måltid inkl. - Ikke glem å reservere bord!

Tyrkia

18:30 – 21:30

Italiensk

18:30 – 21:30

Fisk

18:30 – 21:30 Mot betaling

Tilleggsinformasjon

Importert alkohol, flaskedrikker, ferskpresset fruktjuice, drikke i diskoteket, behandlinger på spa-senteret, motorisert vannsport og visse fasiliteter er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Ikke-skandinavisktalende personale i miniklubben. Ingen alkoholservering for personer under 18 år. Utendørs restauranter, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten å varsle Turkey Tours. Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

Crystal De Luxe Resort Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost