Cretan Dream Royal Hellas Kreta Chania
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Cretan Dream Royal

Hellas / Kreta
73110 Stalos, Chania, Crete
Kartvisning

Cretan Dream Royal

Søk etter ledig rom og pris
Info

Infinity Pool Barnbasseng Vakker utsikt Gratis internett
Strand 50 m Kato Stalos 500 m Chania 8 km

Hotellbeskrivelse

 Nydelig hotell med infinitypool

 

Cretan Dream Royal er et fantastisk hotell med en luksuriøs atmosfære som ligger i Kato Stalos. Her trives alle som ønsker høy standard på hotellet, men som også vil nyte ferien i sitt eget tempo med selvhusholdning.

 

Hotellet har et fantastisk bassengområde med basseng omgitt av solsenger og parasoller med utsikt over havet. Det innbydende Infinity Poolen tiltrekker seg mange avkjølende dukkerter, og de aller minste har sitt eget barnebasseng å plaske i. Hvis du er sulten, er det en à la carte-restaurant hvor du kan kjøpe snacks og lunsj, og bassengbaren serverer kalde drikker.

 

Hvis du vil nyte deilige dager på stranden, er det bare å krysse hovedveien eller bruke undergangen under veien. Hvis du vil unne deg noe ekstra, anbefaler vi et besøk til hotellets spa-avdeling. For de yngste er det en lekeplass for å ha det gøy mens de eldre kan spille biljard og bordtennis.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis både er treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.

 

 Hotellet er offisielt rangert som 5 *

Rom informasjon

Standard rom 2 personer
Moderne rom i jordfarger med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene er innredet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, sovesofa, TV, klimaanlegg, safe, kjøkkenkrok med de mest nødvendige kjøkkenutstyrene og en balkong. Bad med dusj eller badekar, toalett og hårføner.

 

Suite - et stort rom 2 personer
Moderne rom i jordfarger med mulighet for to ekstra oppredning. Alle rommene er innredet med en dobbeltseng eller to enkeltsenger, sovesofa, TV, klimaanlegg, safe, kjøkkenkrok med de mest nødvendige kjøkkenutstyrene og en balkong. Bad med dusj eller badekar, toalett og hårføner 


Luksus juniorsuite med privat basseng
Pent møblert rom for 2 personer, bestående av soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger, og stue med sofagruppe. Alle rom har TV, air condition, safe, te-kjøkken med det mest nødvendige kjøkkenutstyret og terrasse med privat basseng og 2 solsenger. Bad med dusj eller badekar, toalett og hårføner.

Måltid

Frokost inkludert.

Betalte tjenester

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Tilleggsinformasjon

Strand- og bassenghåndklær kan leies mot et depositum. Hovedveien må krysses for å komme til stranden. Noen fasiliteter kan være stengt i lavsesongen, og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.

Cretan Dream Royal Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost