Creta Palm Hotel Hellas Kreta Chania
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Creta Palm Hotel
TrustYou Tooltip Text
73100 Stalos, Chania – Crete
Hotellbeskrivelse

 Nydelig All Inclusive Hotel i Agia Marina


 

 

Det koselige All Inclusive Hotel Creta Palm Hotel ligger i det vakre feriestedet Agia Marina. Med All Inclusive trives hele familien og du kan la de daglige gjøremålene være hjemme og bare nyte ferien.

 

Hotellet har to herlige bassengområder som tiltrekker seg både avslapning og avkjølende bad. Det er en solterrasse med solsenger og parasoller, et barnebasseng og en bassengbar. Ønsker du vil ta en dukkert i havet, kan du komme dit på et par minutter. For den aktive reisende har hotellet et treningsrom. Det finnes også et boblebad og en badstue (mot betaling - reservasjon kreves).

 

I sentrum av Kato Stalos er det et godt utvalg av restauranter, kafeer og koselige butikker. Ønsker du å komme deg til en større by, er det enkelt å komme deg til Chania med lokal buss eller taxi. 

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen som regel er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame film og lignende.

Rom informasjon

Studio 2 personer
Fine leiligheter med mulighet for ekstra oppredning. Alle leilighetene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, sovesofa, TV, telefon, luftkondisjonering, safe, kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr, kaffetrakter og balkong. Bad med badekar, toalett og hårføner.

 

To-roms leilighet 3 personer
Fine leiligheter med to rom for maks 3 personer. Alle leilighetene har et soverom med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger og kombinert stue og soverom med sovesofa, TV, telefon, luftkondisjonering, safe (mot avgift), kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr, kaffe. maker og balkong. Bad med badekar, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive


Måltider og drikkevarer

Frokost

07:15 – 10:00

Lunsj

12:00 – 15:00

Is og snacks

11:00 – 11:45

Is og snacks

15:15 – 18:30

Middag

19:15 – 21:45

 

Bar

11:00 – 22:00

 

Tilleggsinformasjon

Safe mot et gebyr. Importert alkohol, drikke som serveres på flasker, ferskpresset fruktjuice og enkelte fasiliteter er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Ingen alkoholservering for personer under 18 år. Treningsstudioet kan ikke brukes av barn under 16 år. Høy musikk relatert til underholdning på hotellet kan forekomme. Utekafeer, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks: Ca. 14 Euro pr. uke, som betales direkte til hotellet.


De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:                     3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                     7 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                   10 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

2 Bassenger Barnebasseng All Inclusive Gratis internett
Strand 50 m Lokalt sentrum (Kato Stalos) 200 m Chania 7 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom