Creta Palm Hotel Hellas Kreta Chania
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Creta Palm Hotel

Hellas / Kreta
73100 Stalos, Chania – Crete
Kartvisning

Creta Palm Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

2 bassenger og barnebassenger - All Inclusive - Gratis internett
Strand 50 m - Lokalt sentrum (Kato Stalos) 200 m - Chania 7 km

Hotellbeskrivelse

Creta Palm Hotel er et nydelig All Inclusive-hotell som ligger i den populære feriebyen Agia Marina. Hotellet er veldig godt vedlikeholdt, og her er det god plass for både par og familier som ønsker å bo godt og ikke vil bruke ferietid på å bekymre seg for hvor de skal spise neste måltid.

 

Hotellet har to gode bassengområder, begge med basseng, barnebasseng, bassengbar og solterrasse med solsenger og parasoller. Hvis du heller vil tilbringe dagen på stranden, kan du gå dit om noen minutter. Hvis du vil holde deg i form i løpet av ferien, kan du bruke treningsstudioet. Det er også boblebad og badstue (mot avgift - reservasjon nødvendig).

 

Hvis du ønsker å løsrive deg fra hotellet, kan du enkelt gå til sentrum av Kato Stalos, hvor du finner butikker, kafeer og restauranter. Det er bare 7 km til Chania, og det er lett å komme hit med taxi eller lokalbuss.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis både er treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.

Rom informasjon

Studio Rom
Hyggelige leiligheter med 1 soverom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle leilighetene har en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, en sovesofa, TV, telefon, klimaanlegg, safe (ekstra kostnad), kjøkkenkrok med de mest nødvendige kjøkkenutstyr, kaffemaskin og balkong. Bad med badekar, toalett og hårføner.

 

To-roms leilighet
Hyggelige to-roms leiligheter for maksimalt 4 personer. Alle leilighetene har et soverom med dobbeltseng eller 2 enkeltsenger og et kombinert oppholds- og soveområde med to sovesofaer, TV, telefon, klimaanlegg, safe (mot avgift), kjøkkenkrok med de mest nødvendige kjøkkenutstyr, kaffemaskin og balkong. Bad med badekar, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive


Måltider og drikkevarer

Frokost

07:15 – 10:00

Lunsj

12:00 – 15:00

Is og snacks

11:00 – 11:45

Is og snacks

15:15 – 18:30

Middag

19:15 – 21:45

 

Bar

11:00 – 22:00

 

Importert alkohol, drikke servert i flasker, ferskpresset fruktjuice og noen fasiliteter er ikke inkl. i All Inclusive-konseptet.

 

Ingen servering av alkohol for personer under 18 år.

 

Treningsrommet må ikke brukes av barn under 16 år.

 

Høy musikk relatert til underholdning på hotellet kan forekomme.

 

Uteserveringer, barer, svømmebassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten at Tyrkiareiser blir informert.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks: Ca. 14 Euro pr. uke, som betales direkte til hotellet.


De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Creta Palm Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost