Creta Palm Hotel Hellas Kreta Chania
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Creta Palm Hotel

Hellas / Kreta
73100 Stalos, Chania – Crete
Kartvisning

Creta Palm Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

2 Bassenger Barnebasseng All Inclusive Gratis internett
Strand 50 m Lokalt sentrum (Kato Stalos) 200 m Chania 7 km

Hotellbeskrivelse

 Nydelig All Inclusive Hotel i Agia Marina


 

 

Det koselige All Inclusive Hotel Creta Palm Hotel ligger i det vakre feriestedet Agia Marina. Med All Inclusive trives hele familien og du kan la de daglige gjøremålene være hjemme og bare nyte ferien.

 

Hotellet har to herlige bassengområder som tiltrekker seg både avslapning og avkjølende bad. Det er en solterrasse med solsenger og parasoller, et barnebasseng og en bassengbar. Ønsker du vil ta en dukkert i havet, kan du komme dit på et par minutter. For den aktive reisende har hotellet et treningsrom. Det finnes også et boblebad og en badstue (mot betaling - reservasjon kreves).

 

I sentrum av Kato Stalos er det et godt utvalg av restauranter, kafeer og koselige butikker. Ønsker du å komme deg til en større by, er det enkelt å komme deg til Chania med lokal buss eller taxi. 

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen som regel er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame film og lignende.

Rom informasjon

Studio 2 personer
Fine leiligheter med mulighet for ekstra oppredning. Alle leilighetene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, sovesofa, TV, telefon, luftkondisjonering, safe, kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr, kaffetrakter og balkong. Bad med badekar, toalett og hårføner.

 

To-roms leilighet 4 personer
Fine leiligheter med to rom. Alle leilighetene har et soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og kombinert stue og soverom med to sovesofaer, TV, telefon, air condition, safe, kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr, kaffetrakter og balkong. Bad med badekar, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive


Måltider og drikkevarer

Frokost

07:15 – 10:00

Lunsj

12:00 – 15:00

Is og snacks

11:00 – 11:45

Is og snacks

15:15 – 18:30

Middag

19:15 – 21:45

 

Bar

11:00 – 22:00

 

Tilleggsinformasjon

Safe mot et gebyr. Importert alkohol, drikke som serveres på flasker, ferskpresset fruktjuice og enkelte fasiliteter er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Ingen alkoholservering for personer under 18 år. Treningsstudioet kan ikke brukes av barn under 16 år. Høy musikk relatert til underholdning på hotellet kan forekomme. Utekafeer, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks: Ca. 14 Euro pr. uke, som betales direkte til hotellet.


De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Creta Palm Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost