Club Sidar Apart Tyrkia Antalya-området Alanya
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Club Sidar Apart
Saray Mah. M.Şükrü Ulusoy Cad. No.24 07400
Hotellbeskrivelse

Sentralt leilighetshotell for hele familien


Club Paradiso er et nydelig 5-stjerners hotell som ligger i Kestel, kun 7 km øst for Alanya. Hotellet er ideelt for både par og familier som ønsker å bo godt, men som samtidig ønsker å bo nær sentrum av Alanya.


Hotellet består av en hovedbygning og 10 mindre anneksbygninger, og overalt er det vakker utsikt over havet, landskapet og Taurusfjellene. Hotellets private strand ligger 900 m fra hotellet, og nås lett med gratis servicebussen, som går flere ganger om dagen i høysesongen. Her kan hotellets gjester fritt bruke solsenger og parasoller. Dersom sand og saltvann ikke er ditt favorittelement, finner du et meget godt bassengområde med flere bassenger og barnebasseng, vannsklier og stor solterrasse på hotellet.


På Club Paradiso er det – i tillegg til basseng og strand – også et stort utvalg aktiviteter: Tennis, squash, minigolf, bordtennis, bordfotball og basketball, for bare å nevne noen. I Spa-senteret kan du skjemme deg bort med hammam, massasje etc. (alle behandlinger mot betaling).


Hotellets animasjonsteam organiserer aktiviteter og underholdning ved bassenget og på stranden på dagtid, og underholdning på kvelden i hotellets eget amfiteater.


Trådløst internett er tilgjengelig i hotellets lobbyområde. Vær oppmerksom på at forbindelsen ofte er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame film ol.

Rom informasjon

To-roms leilighet
Hotellets to-roms leiligheter er enkelt innredet for opptil 4 personer. Alle leilighetene har et soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og to sovesofaer i en kombinert stue / soverom med kjøkken. Rommene er utstyrt med nødvendig kjøkkenutstyr, TV, telefon, klimaanlegg og safe samt bad med dusj, toalett og hårføner. Alle rommene har balkong.

Mat / Drikke konsept

Frokost eller halvpensjon kan kjøpes når du bestiller reisen.

Tilleggsinformasjon
Noen fasiliteter kan være stengt i lavsesongen, og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.
Betalte tjenester

Leie av klimaanlegg:                   Ca pris: 5 euro per dag som betales direkte til hotellet.
Leie av sikkerhetsboks:              Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette.

Vis mer info Vis mindre
Info

Svømmebasseng Barnebasseng Restaurant Bar Vannsklier Internett mot et gebyr
Kleopatrastranden 250 m Alanya sentrum 500 m

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom