Club Mermaid Village Tyrkia Antalya-området Alanya
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Club Mermaid Village

Søk etter ledig rom og pris
Info

All inclusive 

Basseng - Barnebasseng - Vannsklier - Restaurant - Bar

Gratis WIFI (lobby) - Strand 500 m. - Alanya sentrum 16 km.

Hotellbeskrivelse

Bra, 4-stjerners hotell, beliggende i Türkler, ca. 16 km vest for Alanya. Hotellet er et opplagt valg for familier med både store og små barn som ønsker å leve godt og i koselige omgivelser. Her er gode muligheter for både avslapning og underholdning, og uansett alder vil det alltid være noe å gjøre.


Bassengområdet er stort og luftig, og vannskiene blir raskt en hit blant barn og barnslige sjeler. Hvis du foretrekker sand mellom tærne, ligger hotellets private strand bare 500 meter fra hotellet. Du  komme deg enkelt dit ved å bruke tunnelen under hovedveien.


Mens de små koser seg i miniklubben (her snakker ikke skandinavisk) eller på lekeplassen, kan de større spill tennis, bordtennis biljard, etc., eller delta i noen av de mange aktivitetene som hotellets animasjonsteam arrangerer. Hvis du vil skjemme bort deg selv, kan du besøke velværesenteret for en deilig behandling.


Trådløst internett er tilgjengelig i lobbyen og bassengområdet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen kan være både treg og ustabil, og at det derfor ikke er mulig å streame filmer eller lignende.

Rom informasjon

Standard Room

Pent innredede rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene har en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, TV, telefon, air condition, mini kjøleskap, safe (mot betaling) og balkong. Bad med dusj eller badekar, toalett, telefon og hårføner.

 

Familierom:

Pent innredede rom for 4 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle familierom inneholder to soverom med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger i hvert rom samt TV, telefon, air condition, mini kjøleskap, safe (avgift) og balkong. Bad med dusj eller badekar, toalett, telefon og hårføner.

Mat / Drikke konsept
All Inclusive

Frokost                 08:00 - 10:00
 Lunsj 12:30 - 14:00
 Middag 18:30 - 21:00
 
 Snacks  11:30 - 16:00
 Kaffe/te og kake 16:00 - 17:00
 Pool Bar 10:00 - 18:00
 Beach Bar 10:00 - 18:00
 Lobby Bar* 10:00 - 03:00 
* Mot betaling etter - kl. 23:00
 
Importert alkohol, drikkevarer serveres i en flaske, ferskpresset fruktjuice, motorisert vannsport og noen fasiliteter (inkludert biljard) er ikke inkludert. i All Inclusive-konseptet.

Ingen alkohol dispensering for personer under 18 år.

Utendørsrestauranter, barer, svømmebassenger og andre aktiviteter kan lukkes i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil bli begrenset utenfor høysesongen.
Betalte tjenester

Leie av sikkerhetsboks:               Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette.

Club Mermaid Village Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost