Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Cleopatra Golden Beach Hotel

Tyrkia / Antalya-området
Saray Mahallesi, kızlarpınarı mah. NO, Atatürk Blv. No:178, 07400
Kartvisning

Cleopatra Golden Beach Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Lite bassengområde - Gratis internett (lobby) - Bar - Restaurant - Avstand til Kleopatrastranden 20 m. - Alanya sentrum 1,5 km.

Hotellbeskrivelse

Cleopatra Golden Beach er et fint mellomklassehotell kun et steinkast fra Kleopatra Stranden og en kort spasertur fra Alanya sentrum. Hotellet er et fint valg for alle som gjerne vil bo tett på både strand og by og ikke stiller store krav til mange fasiliteter på hotellet.


Hotellet består av 4 bygninger og hele hotellet er nyrenovert. Til hotellet tilhører også et lite basseng med integrert barnebasseng og en liten solterrasse med få solsenger. De fleste foretrekker nok å tilbringe dagen på stranden hvor hotellet har sitt eget område (strand nr. 13). Her kan man benytte solsenger og parasoller mot betaling. Vær oppmerksom på at All Inclusive ikke er gjeldende på stranden.


I hotellets spa-senter kan du slappe av og skjemme deg selv bort med både tyrkisk bad, sauna og massasje (alle behandlinger er mot betaling).  


Trådløst internet er tilgjengelig på hotellets fellesområder. Vær dog oppmerksom på at forbindelsen er både langsom og ustabil og at det ikke er mulig å streame film etc.


Rom informasjon

Standardrom

Pent innredede rom til 2 personer, med mulighet for en oppredning. Alle rom inneholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, TV, telefon, aircondition, minibar (mot betaling), safe (mot betaling) og balkong. Bad med dusj/badekar, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Enkel All Inclusive


 Fokost 07:30 - 10:00
 Lunsj 12:30 - 14:00
 Middag 19:00 - 21:00
 Snacks  15:00 - 16:00
 Kaffe, te og kake 17:00 - 18:00
 Lobby Bar 10:00 - 22:00
 Pool Bar  10:00 - 22:00


Importert alkohol, drikke servert på flasker, ferskpresset fruktjuice, iskrem, behandlinger i spasenteret og frisør er ikke inkludert. i All Inclusive-konseptet.


Ingen servering av alkohol til personer under 18 år.


Utendørsrestauranter, barer, svømmebassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten at Tyrkiareiser blir informert.

Betalte tjenester

Leie av sikkerhetsboks:               Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette.

Cleopatra Golden Beach Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost