CHC Marilena Hotel Hellas Kreta Heraklion
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

CHC Marilena Hotel

Hellas / Kreta
Eleftheriou Venizelou & Mpoumpoulinas str. 1 - 714 14, Gazi, Crete, Greece
Kartvisning

CHC Marilena Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Basseng – Gratis internett – Restaurant – Bar
I sentrum (Amoudara) – Heraklion 6 km – Strand 150 m

Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at vi ikke har guider i Amoudara. Våre guider i Chania kan kontaktes pr. telefon.

 

CHC Marilena Hotel er et nydelig hotell sentralt beliggende i den lille, koselige feriestedet Amoudara, bare 6 km fra Kretas hovedstaden Heraklion. I Amoudara er tempoet rolig, og området er derfor et opplagt valg for en avslappende sol- og strandferie.

 

Hotellet tilbyr et fint bassengområde med solsenger, parasoller, bassengbar og selvfølgelig et basseng. Vi kan også anbefale et besøk til den nydelige sandstranden, som bare ligger 150 meter fra hotellet.

 

I perioden juni - september tilbyr hotellet aktiviteter og underholdning noen dager i uken - både på dagtid og på kvelden. Her vil det være mulig å oppleve den ekte kretiske atmosfæren når det utfører tradisjonell folkedans.

 

Gratis trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis både er treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer osv.

 

I Amoudara finner du et fint utvalg av tavernaer, restauranter og små butikker. I tillegg er Kretas mest besøkte attraksjon Knossos bare ca. 20 min. kjøretur fra Amoudara.

Rom informasjon

Standard rom
Pene, moderne møblerte rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning på sovesofaen. Alle rommene har en dobbeltseng eller enkeltsenger, sovesofa, klimaanlegg, TV, telefon, safe (ekstra kostnad), minikjøleskap og balkong eller terrasse. Bad med badekar / dusj, toalett, telefon og hårføner.

 

Familierom - ett stort rom
Pene, moderne møblerte rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning på en sovesofa og en ekstra oppredning på en feltseng. Alle rommene har to enkeltsenger, sovesofa, klimaanlegg, TV, telefon, safe (ekstra kostnad), minikjøleskap og balkong eller terrasse. Bad med badekar / dusj, toalett, telefon og hårføner.

 

Familierom
Pene, moderne møblerte rom for 4 personer. Alle rommene består av to soverom med hhv. en dobbeltseng og 2 enkeltsenger. I tillegg inkluderer rommet klimaanlegg, TV, telefon, safe (ekstra kostnad), minikjøleskap og balkong eller terrasse. Bad med badekar / dusj, toalett, telefon og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive


Måltider & Snacks

Frokost

07:00 – 10:15

Lunsj

12:00 – 14:00

Snacks - juni-september

10:00 – 17:00

Souvlaki/Gyros – juni-september

18:30 – 22:30

Middag

19:00 – 21:00

 

 

Barer

Lobby Bar*

17:30 – 01:00*

Pool Bar

10:00 – 18:00

* I tidsrummet 23:00 – 01:00 mot betaling!

 

 

Importert alkohol, drikke servert i flasker og ferskpresset fruktjuice er ikke inkludert. i All Inclusive-konseptet. Noen fasiliteter inkludert biljard og airhockey mot et gebyr

 

Ingen servering av alkohol for personer under 18 år.

 

Uteserveringer, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten at Tyrkiareiser blir informert.

 

Utvalget av underholdning, aktiviteter osv. Vil være begrenset utenfor høysesongen.

Betalte tjenester

Leie av sikkerhetsboks:            Ca. 11 Euro pr. uke, som betales direkte til hotellet.


De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

CHC Marilena Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost