Can Garden Beach Hotel Tyrkia Antalya-området Side
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Can Garden Beach Hotel

Tyrkia / Antalya-området
Side Mah. Side Cad. No:102/1 Manavgat / Antalya
Kartvisning

Can Garden Beach Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Bungalower Basseng Barnebasseng Restaurant Bar
Strand 0 m Lokalt sentrum 600 m 

Hotellbeskrivelse

 Hyggelige bungalower med Sides beste beliggenhet


 

Can Garden Beach er et altomfattende hotell bygget som en liten landsby som består av bungalower i en frodig hage. Rett foran hotellet sprer Sides grunne strand seg der du kan tilbringe lange dager på en solseng eller svømme i det glitrende Middelhavet.

 

Hotellet har to flotte bassengområder å velge mellom. Tilbring late dager på en solseng i skyggen av en parasoll eller avkjøling i bassenget. I det andre bassenget kan du suse ned en vannsklie eller plaske og leke i barnebassenget med de yngste. Avkjøl deg med noe godt å drikke fra bassengbaren hvis tørsten rammer.

 

Nyt et tyrkisk bad, badstue og massasje, eller tren på hotellets treningsrom. Utfordre den du liker på bordtennis- eller volleyballkamp. Hotellet arrangerer aktiviteter og underholdning noen dager og kvelder i uken.

 

Trådløst internett er tilgjengelig i hotellets fellesområder mot et gebyr. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen ofte er både treg og ustabil, og det er derfor ikke mulig å streame filmer osv.

Rom informasjon

Bungalower
Fine og lyse rom i bungalower med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Standard og interiør varierer. Alle rommene har minibar, vannkoker, TV, klimaanlegg, safe og en liten terrasse. Bad med toalett, dusj og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Frokost

07:00-10:00

Sen frokost

10:00-10:30

Snacks

12:00-14:00

Lunsj

12:30-14:00

Middag

19:00-21:00

Sen middag

23:00-00:00

Kaffe och kake

16:00-17:00

Is

15:00-15:30

 

Hotellet har fem barer med varierende åpningstider mellom kl. 10.00 og 24.00:

Lobby Bar

Kleopatra Bar

Animation Bar

Pool Bar - Snacks

Beach Bar

 

Det er to à la carte-restauranter som er åpne fra kl. 19.00 til 21.00 i høysesongen. Velg mellom tyrkiske retter eller fisk. Reservering kreves.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks: Ca. 2 euro per dag betales direkte til hotellet.
 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser varsel.

Tilleggsinformasjon

Safe mot et gebyr. Alle behandlinger i spasenteret mot et gebyr. Lekeplass, miniklubb 4-12 år (ikke-skandinavisk talende personale). Vannsklier åpner mellom bestemte tider. Trapper og nivåforskjeller. Stranden er i noen deler litt steinete, dette på grunn av eldgamle rester under vannoverflaten. Importert alkohol, drikke på flaske, ferskpresset juice og spesialkaffe er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Ingen servering av alkohol for personer under 18 år. Uteserveringer, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Can Garden Beach Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost