Can Garden Beach Hotel Tyrkia Antalya-området Side
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Can Garden Beach Hotel
TrustYou Tooltip Text
Side Mah. Side Cad. No:102/1 Manavgat / Antalya
Hotellbeskrivelse

 Hyggelige bungalower med Sides beste beliggenhet


 

Can Garden Beach er et altomfattende hotell bygget som en liten landsby som består av bungalower i en frodig hage. Rett foran hotellet sprer Sides grunne strand seg der du kan tilbringe lange dager på en solseng eller svømme i det glitrende Middelhavet.

 

Hotellet har to flotte bassengområder å velge mellom. Tilbring late dager på en solseng i skyggen av en parasoll eller avkjøling i bassenget. I det andre bassenget kan du suse ned en vannsklie eller plaske og leke i barnebassenget med de yngste. Avkjøl deg med noe godt å drikke fra bassengbaren hvis tørsten rammer.

 

Nyt et tyrkisk bad, badstue og massasje, eller tren på hotellets treningsrom. Utfordre den du liker på bordtennis- eller volleyballkamp. Hotellet arrangerer aktiviteter og underholdning noen dager og kvelder i uken.

 

Trådløst internett er tilgjengelig i hotellets fellesområder mot et gebyr. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen ofte er både treg og ustabil, og det er derfor ikke mulig å streame filmer osv.


Rom informasjon

Bungalow Økonomi 2 personer
Fine og lyse rom i bungalower med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Standard og interiør varierer. Alle rommene har minibar, vannkoker, TV, klimaanlegg, safe og en liten terrasse. Bad med toalett, dusj og hårføner.
Vær oppmerksom på at noen økonomirom ikke har utsikt.

 

Bungalow Standard 2 personer
Pene og lyse rom i bungalower med mulighet for ekstra oppredning. Alle rommene har dobbeltseng eller to enkeltsenger, minibar, vannkoker, TV, klimaanlegg, safe og en liten terrasse. Bad med toalett, dusj og hårføner.
Standard og interiør varierer.

 

Familierom 4 personer
Fine og lyse rom i bungalower med to soverom som har en dobbeltseng eller to enkeltsenger hver. Alle rommene har minibar, vannkoker, TV, klimaanlegg, safe og en liten terrasse. Bad med toalett, dusj og hårføner.
Standard og interiør varierer.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Frokost

07:00-10:00

Sen frokost

10:00-10:30

Snacks

12:00-14:00

Lunsj

12:30-14:00

Middag

19:00-21:00

Sen middag

23:00-00:00

Kaffe och kake

16:00-17:00

Is

15:00-15:30

 

Hotellet har fem barer med varierende åpningstider mellom kl. 10.00 og 24.00:

Lobby Bar

Kleopatra Bar

Animation Bar

Pool Bar - Snacks

Beach Bar

 

Det er to à la carte-restauranter som er åpne fra kl. 19.00 til 21.00 i høysesongen. Velg mellom tyrkiske retter eller fisk. Reservering kreves.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks: Ca. 2 euro per dag betales direkte til hotellet.
 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser varsel.

Tilleggsinformasjon

Safe mot et gebyr. Alle behandlinger i spasenteret mot et gebyr. Lekeplass, miniklubb 4-12 år (ikke-skandinavisk talende personale). Vannsklier åpner mellom bestemte tider. Trapper og nivåforskjeller. Stranden er i noen deler litt steinete, dette på grunn av eldgamle rester under vannoverflaten. Importert alkohol, drikke på flaske, ferskpresset juice og spesialkaffe er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Ingen servering av alkohol for personer under 18 år. Uteserveringer, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Vis mer info Vis mindre
Info

Bungalower Basseng Barnebasseng Restaurant Bar
Strand 0 m Lokalt sentrum 600 m 

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom