Camping Hania Hellas Kreta Chania
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Camping Hania
TrustYou Tooltip Text
Paradeisou, Daratso, Chania 731 00
Hotellbeskrivelse

 Populær campingplass i Agii Apostoli

 

Liker du campingliv og ønsker å campe i et varmere klima, da har du kommet til rett sted. Camping Hania er en populær campingplass som skandinaver kommer tilbake til år etter år. Her bor du perfekt med gangavstand til både strand og by.

 

Campingplassens bassengområde inviterer til både avslapping og avkjølende bad. Her kan du nyte dagen på en solseng med en forfriskende drink fra bassengbaren mens de minste plasker i barnebassenget. Blir du sulten, serverer restauranten snacks og enkle retter. En kort spasertur fra hotellet ligger den nydelige sandstranden hvor du kan tilbringe lange dager i solen med salte bad og leke i vannkanten.

 

I området nær torget er det flere supermarkeder hvor du kan få alt du trenger for å lage din egen mat. I nærheten av restauranten er det felles muligheter for grilling som er gratis å bruke. Flere kvelder i uken er det underholdning i form av blant annet gresk kveld, karaoke og musikk og sang. Vær oppmerksom på at dette kan høres på det meste av campingplassen.

 

Trådløst internett er tilgjengelig i hotellets fellesområder. Vær oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame film og lignende.

Rom informasjon

Bungalow 2-3 personer
Svært enkelt møblert bungalow med dobbeltseng og enkeltseng, vifte, kjøleskap og felles terrasse. Bad med toalett og dusj.

 

Mobile Home Type A maks 4 personer
Svært enkelt møblerte Mobile Home med soverom med dobbeltseng, soverom med to enkeltsenger og stue med kjøkkenkrok med kjøleskap, to kokeplater, kaffetrakter og nødvendig kjøkkenutstyr. I tillegg air condition (ekstra kostnad) og felles terrasse. Bad med toalett og dusj.

Mobile Home Type A ligger i nærheten av bassenget.

 

Mobile Home Type B maks 5 personer

Svært enkelt møblerte mobile home med et soverom med dobbeltseng og et soverom med køyeseng, sant stue med sovesofa, kjøkkenkrok med kjøleskap, to kokeplater, kaffetrakter og det mest nødvendige kjøkkenutstyret. I tillegg air condition (ekstra kostnad) og felles terrasse. Bad med toalett og dusj.

Mobile Home Type B ligger i nærheten av restauranten.

Måltid

Måltider er ikke inkludert.

Betalte tjenester

Safe (i resepsjonen):                    Ca. 10 Euro pr. uke.
Klimaanlegg (
i mobile homes):               Ca. 40 Euro pr. Uke


Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

 

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:                     3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                     7 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                   10 Euro

Tilleggsinformasjon

Resepsjonen er åpen mellom ca. 08:00 - 20:00. Klesvask er tilgjengelig mot et gebyr. Noen fasiliteter kan være stengt i lavsesongen, og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser. 

Vis mer info Vis mindre
Info

Populær campingplass Basseng Barnebasseng Restaurant og bar
Strand 150 m Lokalt sentrum (Agii Apostoli) 250 m Chania 5 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom