Camping Hania Hellas Kreta Chania
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Camping Hania

Søk etter ledig rom og pris
Info

Populær campingplass - Basseng - Barnebasseng - Restaurant og bar
Strand 150 m - Lokalt sentrum (Agii Apostoli) 250 m - Chania 5 km

Hotellbeskrivelse

Er du bitt av campinglivet? Drømmer du om å campe under den varm himmel? Da har du nå muligheten til å leve ut drømmen.

 

Camping Hania er en stor og meget veldrevet campingplass i Agii Apostoli. Stedet har eksistert i 30 år og har i flere år vært både kjent og elsket av skandinaviske familier. Her er det virkelig god atmosfære, og både strand og by er innen gangavstand.

 

Campingplassen tilbyr et godt bassengområde med solterrasse, basseng, barnebasseng og bassengbar. Det er også en lekeplass, et minimarked og en restaurant hvor du kan kjøpe frokost, snacks og deilige greske måltider. Nærmeste strand er ca. 100 m unna, og i nærheten av plassen er det flere supermarkeder hvor du kan kjøpe alt du trenger hvis du vil tilberede dine egne måltider. I nærheten av restauranten er det felles grillfasiliteter som er gratis.

 

Flere kvelder i uken er det underholdning i form av f.eks. Gresk aften, karaoke og musikk og sang. Vær oppmerksom på at dette kan høres i det meste av rommet.

 

Trådløst internett er tilgjengelig i hotellets fellesområder. Vær oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.

 

Resepsjonen er åpen i ca. 08:00 - 20:00.
Klesvask er tilgjengelig mot et gebyr.

Rom informasjon

Bungalow
Veldig enkelt innredet bungalow for 2-3 personer. Alle bungalowene har en dobbeltseng og en enkeltseng, vifte, kjøleskap og felles terrasse. Bad med toalett og dusj.

 

Mobile Home Type A
Veldig enkelt innredet mobile home for maksimalt 4 personer. Alle mobile home inneholder et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger samt en stue med tekjøkken med kjøleskap, 2 kokeplater, kaffemaskin og det mest nødvendige kjøkkenutstyret. I tillegg air condition (ekstra kostnad) og delt terrasse. Bad med toalett og dusj.
Mobile Home Type A ligger nær bassenget.

 

Mobile Home Type B
Veldig enkelt innredet mobile home for maksimalt 5 personer. Alle mobile home inneholder et soverom med dobbeltseng, et soverom med køyeseng samt en stue med sovesofa, tekjøkken med kjøleskap, 2 kokeplater, kaffemaskin og det mest nødvendige kjøkkenutstyret. I tillegg air condition (ekstra kostnad) og delt terrasse. Bad med toalett og dusj.
Mobile Home Type A ligger i nærheten av restauranten.

Måltid

Måltider er ikke inkludert.

Betalte tjenester

Safe (i resepsjonen): Ca. 10 Euro pr. uke.
Klimaanlegg (i bobiler): Ca. 40 Euro pr. Uke


De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Camping Hania Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost