Caligo Apart Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Caligo Apart Hotel

Tyrkia / Antalya-området
Çarsi Mahallesi, Damlatas Caddesi Seral Sokak No:9, 07400 Alanya/Antalya
Kartvisning

Caligo Apart Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

 Basseng  BarnebassengRestaurant  Bar Spa Gratis internett
 Kleopatrastranden 100 m  Sentrum 500 m

Hotellbeskrivelse

❝ Et hotell med bedre beliggenhet er vanskelig å finne!


Caligo Apart er et herlig og sjarmerende leilighetshotell med en fantastisk beliggenhet, mer sentralt enn det her kan du nesten ikke bo! Det er altså ikke så merkelig at hotellet gjennom årene har vært så populert blant skandinavere. Cirka 500 meter fra hotellet finner du havnen og kun 50 meter fra hotelldøren kan du oppleve Damlatas dryppestensgrotte og Alanyas arkeologiske museum.


Hotellet består av fem mindre bygninger omgitt av en koselig hage med trær og busker som omfavner hotellområdet. Her finnes det et lite bassengområde med et basseng og et barnebasseng, men vil du heller bruke dine dager på Kleopatrastranden finner du den kun 100 meter bort!


På hotellet finnes også en restaurant der frokosten serveres, her kan du også bestille en lettere lunsj og middag om du ikke kjenner for å forlate thotellet.


Gratis internert er tilgjengelig i lobbyn og ved bassengområdet. Vær obs på at forbindelsen er både ustabil og langsom og at det derfor ikke går å streame filmer etc.
Vær oppmerksom på at hotellet under perioden 10/6-17/8 har en stor andel yngre gjester.

Rom informasjon

Studio Leilighet:
Lyse,pent innredede ett-roms leilighet for inntil 2 personer. Alle leilighetene er innredet med en kombinert stue og oppholdsrum med åpen kjøkkenløsning og en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Leiligheten inneholder tekjøkken med de mest nødvendige kjøkkenutstyr, TV, aircondition og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner. De fleste studioleilighetene ligger i 5 etasje og har skrånende vegger.


Toromsleilighet
Hotellet har lyse og fint innredede toromsleiligheter for opptil fire personer. Alle leiligheter har et soverom med en dobbelseng eller to enkeltsenger, et kombinert oppholdsrom  / soverom med en eller to sovesofaer med et åpent kjøkken samt et bad med dusj, toalett og hårføner.  Rommene er utstyrt med det mest nødvendige kjøkkenutstyr, aircondition, safe og balkong. 

Mat / Drikke konsept
Frokost Inkl. 
Tilleggsinformasjon

Traffikert vei må krysses for å komme til stranden. Safe og aircondition mot avgift. Safe kan leies i resepsjonen. Enkelte fasiliteter kan være stengt under lavsesongen og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.

Betalte tjenester

Leie av klimaanlegg:            Ca pris: 5 euro per dag som betales direkte til hotellet.

Leie av sikkerhetsboks:       Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette.

Caligo Apart Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost