Blue Horizon Hotel Hellas Rhodos Ialyssos
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Blue Horizon Hotel
TrustYou Tooltip Text
Ialysos Beach, Ialysos 851 01, Rhodos
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at vi ikke har norsk guideservice på Rhodos. I perioden 1. juni – 27. oktober tilbyr vi engelsk- og finsktalende guideservice.


Blue Horizon er et godt hotell for barn og voksne i alle aldre som ønsker å bo i herlige, grønne omgivelser rett ved stranden men også ønsker muligheten til enkelt å utforske den livlige byen Rhodos. Hotellet består av en hovedbygning og flere bungalowlignende bygninger i to etasjer.

 

Hotellet tilbyr et godt bassengområde med basseng, barnebasseng og solterrasse med solsenger og parasoller, som kan benyttes fritt. Mellom bassengområdet og stranden ligger en stor hage hvor det er rikelig med mulighet til å slappe av i skyggen av et palmetre. Stranden består av grovkornet strand og rullestein, og her kan du i tillegg til å nyte solen og havet også prøve deg på ulike vannsportaktiviteter. Vær oppmerksom på at leie av solsenger/parasoller i hagen og på stranden er mot et gebyr.

 

Det finnes en liten lekeplass for de minste og de litt større barna kan f.eks. spille bordtennis, biljard eller spille sandvolleyball på stranden. I høysesong sørger aktivitetsteamet for aktiviteter på dagtid og underholdning for hele familien på kvelden.


Vær oppmerksom på at det vil oppstå støy fra flyplassen i nærheten

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær oppmerksom på at forbindelsen vanligvis er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.


Rom informasjon

Standardrom i hovedbygningen
Fine rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rom inneholder dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, sentralstyrt klimaanlegg (i perioden 1/6 - 30/9), safe (mot betaling), minikjøleskap, vannkoker og balkong. Bad med badekar/dusj, toalett og hårføner.

 

Bungalow Superiorrom
Fine rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rom inneholder dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, sentralstyrt klimaanlegg (i perioden 1/6 - 30/9), safe (mot avgift), minikjøleskap, vannkoker og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.


Bungalow Familie Superiorrom
Fint rom for to personer med to ekstra oppredninger på sovesofa eller feltseng. Alle rom inneholder dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, sentralstyrt klimaanlegg (i perioden 1/6 - 30/9), safe (mot avgift), minikjøleskap, vannkoker og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Halvpensjon (HB)

Frokost*

07:00 – 10:00

Middag**

19:00 – 21:30

*    Kaffe, te og vann inkl.
**  Drikke ikke inkl.

 

 

Basseng- og strandhåndklær kan lånes på hotellet mot et depositum.

 

Uterestauranter, barer og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten at Tyrkiareiser informeres.

 

Utbudet av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks:              Ca. 10 Euro pr. uke, som betales direkte til hotellet.

 

 

 

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:                     3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                     7 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                   10 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng  Barnebasseng  Stor hage  Gratis internett

Strand 0 m  Ialyssos 500 m  Rhodos by 8 km  Rhodos flyplass ca. 7 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom