Bella Bravo Apart Tyrkia Antalya-området Alanya
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Bella Bravo Apart

Tyrkia / Antalya-området
Obakoy Mevkii Ataturk Caddesi No:27
Kartvisning

Bella Bravo Apart

Søk etter ledig rom og pris
Info

Basseng - Barnebasseng - Bar - Restaurant  
Gratis trådløst internet (lobby) 
Strand 50 m - Alanya sentrum 5 km.

Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at i perioden mellom 15. nov - 1. mars har vi begrenset guideservice. Det betyr at det ikke vil være noen guide på flyplassen ved ankomst og avreise eller på hotellene. En skandinavisk / engelsktalende guide vil være tilgjengelig for nødsituasjoner på telefon + 90 541 539 5000.


Bella Bravo Apart er et koselig leilighetskompleks i Oba. Her er du nær både stranden og et godt utvalg av butikker og restauranter i Oba sentrum. For og komme til stranden trenger du bare krysse veien.


Dagene kan  nytes i det koselige bassengområdet, hvor du finner et basseng med vannsklier og et barnebasseng. På hotellet finner du også en liten lekeplass.


Alle leilighetene er innredet med en kjøkkenkrok, som gir deg friheten til å lage enkle måltider når sulten melder seg. Selvfølgelig er det også mulig å kjøpe deilige retter og drikker i hotellets restaurant. Når mørket faller på kan du nyte en fargerik drink i bassengbaren.


Alanya sentrum ligger bare ca 3 km fra hotellet. Du kan spasere langs strandpromenaden eller ta lokal bussen som går like utenfor hotellet. Trafikkstøy kan oppstå ved bassengområdet og i noen av leilighetene.


Trådløst internett er tilgjengelig i lobbyen og i bassengområdet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis er både ustabil og treg, og at det ikke er mulig å streame filmer etc.

Rom informasjon

To roms leilighet:
Lyse, pent innredede to-roms leiligheter for opptil 4 personer. Alle leilighetene er inredet med overom med dobbeltseng eller to enkeltsenger og en kombinert stue og oppholdsrom med åpen kjøkkenløsning og en eller to sovesofaer. Lilightene inkluderer te-kjøkken med de mest nødvendige kjøkkenutstyr, TV, aircondition ( mot betaling ), safe ( mot betaling ), og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept
Måltider ikke inkludert
Betalte tjenester

Leie av aircondition:   Ca pris: 5 euro per dag som betales direkte til hotellet.
Leie av safe:                Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette.

Bella Bravo Apart Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost