Katsaras Bayside Hotel Hellas Rhodos Kremasti
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Katsaras Bayside Hotel
Hotellbeskrivelse

Katsaras Bayside Hotel er et hyggelig hotell av eldre dato med god beliggenhet på stranden i Kremasti. Det er ikke mange fasiliteter her, men hotellet er et godt valg for både par og familier som vil slappe av og nyte solen på ferien.

 

Hotellet har et fint bassengområde med solsenger, parasoller og en svømmebassengbar. Det er selvfølgelig også et barnebasseng for de yngre gjestene å plaske i. Stranden ligger et steinkast fra hotellet, hvor du kan nyte late dager i skyggen eller en forfriskende svømmetur i havet. Her kan du også prøve flere forskjellige vannsporter (mot betaling).

 

Hotellet har to restauranter som serverer både gresk og internasjonal mat, hvorav den ene ligger rett ved stranden. Når mørket faller på, kan du nyte avkjølende drinker og fargerike cocktailer i hotellbaren.

 

Kremasti er et mindre feriested med et lite utvalg av koselige butikker, restauranter og kafeer. Ønsker du et større utvalg ligger Rhodos by ca 11 km unna.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen som regel er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame film og lignende.

Rom informasjon

Studio
Enkelt møblert rom for 2 personer med mulighet for en ekstra oppredning. Alle leilighetene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, luftkondisjonering (ekstra kostnad), safe (ekstra kostnad), kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Havutsikt mot tillegg.

Måltid

Ingen måltider inkludert.

Betalte tjenester

Luftkondisjonering:      Ca. 8 euro per dag som betales direkte til hotellet.
Sikkerhetsboks:                      Ca. 10 euro per uke betales direkte til hotellet.

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

 

 

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

• Basseng  Barnebasseng  Restaurant  Bassengbar  Gratis internett  Avstand til strand 20 m  Lokalt sentrum ca 700 m  Rhodos 11 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom