Avra Imperial Hotel Hellas Kreta Chania
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Avra Imperial Hotel
TrustYou Tooltip Text
Chania
Hotellbeskrivelse

Avra Imperial Hotel er et vakkert 5-stjerners luksushotell, som ligger i den pittoreske bukten Kolymbari, 23 km vest for Chania. Hotellets unike design er inspirert av de minoiske palassene fra antikken, og hotellet inviterer til fantastiske ferier for både barn og voksne. Hvis du virkelig vil skjemme deg bort, kan vi anbefale et opphold på et rom med direkte tilgang til et lite, privat basseng.

 

Her er et godt utvalg av fasiliteter for alle: tre svømmebassenger, to barnebassenger, en lekeplass og miniklubb, samt tennisbaner og treningsstudio. Når sult og tørst oppstår, er det slett ikke nødvendig å forlate hotellet. Frokost serveres i restauranten "Basilico", hvorfra det er en vakker utsikt over det store bassengområdet. A’la carte-restaurantene serverer bl.a. italienske og asiatiske spesialiteter i luksuriøse omgivelser. Den store poolbaren tilbyr fargerike cocktailer, alkoholfrie drinker og snacks. Når kvelden faller inn, inviterer lobbybaren deg til levende musikk.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen vanligvis er både ustabil og treg, og at det ikke er mulig å streame filmer osv.

Rom informasjon

Deluxe Rom

Luksuriøse rom for 2 personer, med mulighet for en oppredning. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, liten sofa, klimaanlegg, TV, minibar (påfylles mot betaling), vannkoker, safe og balkong eller terrasse. Bad med dusj, badekar, toalett og hårføner.

 

Deluxe Rom med eget basseng

Luksuriøse rom for 2 personer, med mulighet for en oppredning. Alle rommene inneholder en dobbeltseng eller to enkeltsenger, liten sofa, klimaanlegg, TV, minibar (påfylles mot betaling), vannkoker, safe og terrasse med 2 solsenger og et lite, privat basseng. Bad med dusj, badekar, toalett og hårføner.


Juniorsuite med privat basseng

Luksuriøse rom for 3 voksne og 1 barn. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, to sovesofaer, klimaanlegg, TV, minibar (mot betaling), vannkoker, safe og terrasse med to solsenger og et lite, privat basseng. Bad med dusj, badekar, toalett og hårføner.

 

Familierom - Ett stort rom med en halv skillevegg

Luksuriøse rom for 3 voksne og 1 barn. Alle rommene har en dobbeltseng, to sovesofaer, klimaanlegg, 2 stk. TV, minibar (påfylles mot betaling), vannkoker, safe og balkong eller terrasse. Bad med dusj, badekar, toalett og hårføner.

Måltid

Halvpensjon inkl. Frokost og middag unntatt drikke.

Betalte tjenester

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Turkietresors hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:                     3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                     7 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                   10 Euro

Vis mer info Vis mindre
Info

3 bassenger - 2 barnebassenger - Lekeplass - Fitnesssrom - Tennisbaner - Gratis internett
Strand 100 m - Kolymbari 100 m - Chania 23 km - Chania flyplass ca 40 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom