Avra Beach Hotel Hellas Rhodos Rhodos
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Avra Beach Hotel

Hellas / Rhodos
Hrakleidon Avenue - Ixia, 85100 Rhodos
Kartvisning

Avra Beach Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Basseng – Barnebasseng – Restaurant – Bar - Miniklubb
Avstand til strand 0 m – Lokalt sentrum 1 km - Rhodos sentrum 5 km

Hotellbeskrivelse

Avra beach Hotel er et nydelig 4-stjerners hotell med perfekt beliggenhet rett ved stranden sentralt i Ixia. Her trives hele familien og med All Inclusive kan du legge hverdagens stress igjen hjemme og bare nyte ferien.

 

Hotellet har et fint bassengområde med solsenger og parasoller og vakker utsikt over havet. Det er et svømmebasseng og et barnebasseng, og hvis du blir sulten, serverer bassengbaren snacks og forfriskende drinker i løpet av dagen. Hvis du heller vil nyte solen og salte bad, ligger stranden rett nedenfor hotellet. Her kan hotellets gjester fritt bruke solsenger og parasoller, og har du lyst på en forfriskende drink finnes det en strandbar.

 

Her kan du utfordre reisefølget på et slag dart, bordtennis eller tennis hvis du blir lei av å slappe av i solen. For de yngre barna er det en miniklubb (som ikke er skandinavisktalende), og hotellet organiserer aktiviteter på dagtid og kveldsunderholdning for hele familien.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen som regel er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame film og lignende.

Rom informasjon

Standard rom
Fint rom for 2 personer med mulighet for ekstra seng. Alle rommene har dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, minikjøleskap, luftkondisjonering, safe (ekstra kostnad) og balkong eller terrasse. Bad med toalett, badekar/dusj og hårføner.

 

Familierom
Fint rom for 4 personer innredet med to dobbeltsenger eller fire enkeltsenger, TV, telefon, minikjøleskap, luftkondisjonering, safe (ekstra kostnad) og balkong eller terrasse. Bad med toalett, badekar/dusj og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Mat & Drikke

 

Frokost

07:00 – 09:30

Lunsj

12:30 – 14:30

Middag

19:00 – 21:30

Taverna snacks

10:00 – 18:00

Pizza og pasta

10:00 – 18:00

Kaffe, te, kake og is

10:00 – 24:00

Beach Bar

10:00 – 24:00

Main Bar

10:00 – 24:00

 

 

Importert alkohol, flaskedrikker og ferskpresset fruktjuice er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Noen fasiliteter, inkludert tennis, er mot en avgift.

 

Ingen alkoholservering for personer under 18 år.

 

Utekafeer, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

 

Utvalget av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks:  Ca. 3 euro per dag, betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Mixx Travel.De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Avra Beach Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost