Atlantica Amalthia Beach Hellas Kreta Chania
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Atlantica Amalthia Beach
TrustYou Tooltip Text
Agia Marina, Chania - GR73100 Kreta
Hotellbeskrivelse

Voksenhotell med direkte tilgang til stranden

 

Det nydelige og moderne voksenhotellet Atlantica Amalthia Beach Hotel består av flere bygninger og har direkte tilgang til stranden. Hvis du ønsker å oppleve det sjarmerende sentrum av Chania, er det 8 km fra hotellet og kan nås med taxi eller lokalbuss.

 

Det er mange muligheter til å slappe av og skjemme deg bort på hotellet. Det er tre svømmebassenger med solsenger og parasoller, to utendørs boblebad, et SPA-senter og et lite treningsstudio.

 

Hotellet tilbyr to restauranter, en snackbar og en bassengbar. I høysesongen arrangerer hotellet noen ganger kveldsunderholdning.

  

Gratis internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil og at det ikke er mulig å streame film og lignende.

Rom informasjon

Standard rom 2 personer
Små, men pent innredet rom med mulighet for en ekstra oppredning på sovesofa. Alle rommene er innredet med to enkeltsenger eller en dobbeltseng, TV, minikjøleskap, vannkoker, air condition, safe og balkong eller terrasse. Bad med badekar, toalett og hårføner.

 

Superior rom 2 personer
Pent møblerte rom innredet med to enkeltsenger eller en dobbeltseng, sittegruppe, TV, minikjøleskap, vannkoker, espressomaskin, air condition, safe og balkong eller terrasse. Bad med badekar, toalett og hårføner.

 

Deluxe rom 2 personer
Pent møblert rom med mulighet for en ekstra oppredning på sovesofa. Alle rommene er innredet med to enkeltsenger eller en dobbeltseng, sittegruppe med sovesofa, TV, minikjøleskap, vannkoker, espressomaskin, air condition, safe og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Juniorsuite 4 personer
Fine rom innredet med et soverom med to enkeltsenger eller en dobbeltseng og en stue med to sovesofaer, spisebord, TV, minikjøleskap, vannkoker, espressomaskin, air condition, safe og balkong eller terrasse. Bad med badekar, dusj, toalett og hårføner.

Måltid
Frokost inkludert.
Betalte tjenester

Utleie av solsenger og parasoller på stranden mot betaling.


De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Tilleggsinformasjon

Strand- og bassenghåndklær kan lånes på hotellet. Vær oppmerksom på at bruk av solsenger og parasoller på stranden koster ekstra. Alle behandlinger i spasenteret mot betaling. Noen fasiliteter kan være stengt i lavsesongen, og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.

Vis mer info Vis mindre
Info

Voksenhotell +16   Bassenger Restaurant Gratis internett
Direkte tilgang til stranden Agia Marina 400 m Chania 8 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom