Atermono Boutique Resort & Spa Hellas Kreta Rethymno
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Atermono Boutique Resort & Spa
TrustYou Tooltip Text
Hotellbeskrivelse

 Eksklusivt boutiquehotell med unik design nær stranden


 

Atermono Boutique Resort & Spa er et elegant og eksklusivt hotell som ligger i rolige omgivelser. Nyt en avslappende ferie i vakre omgivelser et steinkast fra Platanes-stranden og en kort spasertur fra sentrum. For en ekstra luksuriøs ferie, bestill Deluxe Suite rommet med privat basseng. La deg skjemme bort deg selv litt ekstra i spa-området eller ta en dukkert i innendørsbassenget. Atermono Boutique Resort & Spa har alt å gjøre for en minneverdig ferie.

 

Hotellets eksklusive bassengområde inviterer til late dager i solen og avkjølende bad. Slapp av i de myke solsengene i skyggen av en parasoll og nyt din favorittdrink fra bassengbaren. Nyt frokost i hotellets hovedrestaurant med utsikt over havet før den første dukkert om morgenen. Om dagen og kvelden serverer restauranten ved bassenget mat med havutsikt og vakre solnedganger. 

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer osv.

 

Vær oppmerksom på at vi ikke har guider i Rethymnon. Våre guider i Chania kan kontaktes på telefon.

Rom informasjon

Superior rom 2 personer
Moderne innredede rom i lyse farger med mulighet for en ekstra oppredning på en sovesofa. Alle rommene har dobbeltseng eller to enkeltsenger, sovesofa, TV, telefon, klimaanlegg, safe, minikjøleskap, vannkoker, strykejern, strykebrett og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner. De fleste Superior-rommene ligger i 1. etasje.

 

Deluxe rom 2 personer
Moderne innredede rom i lyse farger med mulighet for en ekstra oppredning på en sovesofa. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, en sovesofa, TV, telefon, klimaanlegg, safe, lite kjøleskap, vannkoker, strykejern, strykebrett og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner. 

 

Deluxe Suite med delvis havutsikt og privat basseng for 2 personer
Moderne innredede rom i lyse farger med 2 etasjer og mulighet for to ekstra oppredning på en sovesofa. Alle rommene har hems med dobbeltseng og stue med sovesofa, TV, telefon, klimaanlegg, safe, minikjøleskap, vannkoker, strykejern, strykebrett og terrasse med privat basseng (12 m2). Bad med badekar, dusj, toalett og hårføner.

Måltid

Frokost inkludert.

Betalte tjenester

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:                     3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                     7 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                   10 Euro

Tilleggsinformasjon

Alle behandlinger i spaområdet mot et gebyr. Innendørsbasseng og treningsrom. Noen fasiliteter kan være stengt i lavsesongen, og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.

Vis mer info Vis mindre
Info

Boutique Hotell Basseng  Gratis Internett  
Strand 10 m Lokalt sentrum (Platanes) 200 m Rethymnon 5 km 

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom