Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Arsi Paradise Beach Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info
Basseng - Barnebasseng - Vannsklie - Gratis internet
Strand 50 m - Alanya Sentrum 5 km
Hotellbeskrivelse

Arsi Paradise Beach Hotell er et nyrenovert hotell beliggende i Tosmur, ca. 5 km fra Alanya sentrum.  Tosmur har et fint utvalg av restauranter og butikker, og lokalbusser til Alanya sentrum kjører rett utenfor hotellet.

 

Her er et fint bassengområde med solsenger, parasoller, et stor basseng med vannrutsjebane og et barnebasseng. Stranden ligger kun 40 m fra hotellet – man skal bare krysse hovedveien for å komme dit.

 

Ønsker du å tilbringe dagen på stranden, er det bare å krysse hovedveien så får du sand imellom tærne. Her kan du benytte solsenger og parasoller gratis.

 

Som gjest på Arsi Paradise Beach Hotell kan du mot betaling benytte SPA avdelingen på det nærliggende Arsi Blue Beach Hotell.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær oppmerksom på at forbindelsen som regel er både ustabil, langsom, og at det ikke er mulig å streame film etc.

Rom informasjon

Standardrom:

Pent innredede rom til 2 personer, med mulighet for en ekstra seng. Alle rom inneholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger, TV, telefon, aircondition, safe (mot betaling), minikjøleskap og balkong. Bad med dusj, toalett, telefon og hårføner.

 

Familierom:

Pent innredede rom til 4 personer, med mulighet for en ekstra seng. Alle rom består av 2 soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger i hvert rom, aircondition, safe (mot betaling), minikjøleskap, telefon, tv og balkong. Bad med toalett, dusj, telefon og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Frokost

07:30 – 09:00

Sen frokost

09:00 – 09:30

Lunch

12:00 – 13:30

Te, kaffe og kaka

15:30 – 16:30

Middag

19:00 – 20:30

Basseng Bar

10:00 – 23:00Friskpresset fruktjuice, tyrkisk kaffe, drikkevarer på flaske, is, cocktails og importerede drikkevarer er ikke inkl. i All Inclusive konseptet.

 

Ingen alkohol servering for personer under 18 år.

 

Basseng, restaurant, bar og andre fasiliteter kan være lukket i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om det.

 

Betalte tjenester

Leie av sikkerhetsboks:               Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette.

Arsi Paradise Beach Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost