Arsi Paradise Beach Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Arsi Paradise Beach Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Basseng Barnebasseng Vannsklie Bar Restaurant
Gratis internett Strand 50 m Alanya sentrum 4 km 

Hotellbeskrivelse

 Hyggelig All Inclusive hotell nær stranden

 

 

På Arsi Paradise Beach Hotel i Tosmur bor du komfortabelt med enkle All Inclusive og nær stranden. Tosmur har et lite utvalg av restauranter og butikker, men du kan enkelt komme deg til Alanyas livlige sentrum med den lokale bussen som går rett utenfor hotellet.

 

Ved det hyggelige bassengområdet kan du velge om du vil slappe av i en solseng eller ta en dukkert i bassenget med en vannsklie. De yngste gjestene kan leke og bade i barnebassenget. Stranden ligger en kort spasertur fra hotellet, du krysser bare hovedveien for en dukkert i de avkjølende bølgene i Middelhavet.Gjester på Arsi Paradise Beach Hotel kan bruke spaet på det nærliggende søsterhotellet, Arsi Blue Beach Hotel, mot betaling.Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen vanligvis er både ustabil og treg, og at det ikke er mulig å streame filmer etc.

Rom informasjon

Standardrom 2 personer
Vakkert innredet rom med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, klimaanlegg, safe, minikjøleskap og balkong. Bad med dusj, toalett, telefon og hårføner.Familierom 4 personer
Vakkert innredet rom med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene består av to soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger i hvert rom, klimaanlegg, safe, minikjøleskap, telefon, TV og balkong. Bad med toalett, dusj, telefon og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Frokost

07:30 – 09:00

Sen frokost

09:00 – 09:30

Lunch

12:00 – 13:30

Te, kaffe og kaka

15:30 – 16:30

Middag

19:00 – 20:30

Basseng Bar

10:00 – 23:00 

Tilleggsinformasjon

Sikkerhetsboks mot betaling. By- og turistområde med trafikk som kan oppleves som forstyrrende. Ferskpresset fruktjuice, tyrkisk kaffe, drikke på flaske, iskrem, cocktailer og importerte drikker er ikke inkludert i All Inclusive -konseptet. Ingen alkoholservering for personer under 18 år. Basseng, restaurant, bar og andre fasiliteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten at Tyrkiaresier blir informert.

Betalte tjenester

Leie av sikkerhetsboks:               Ca. pris: 2 euro per dag som betales direkte til hotellet.

 

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om dette.

Arsi Paradise Beach Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost