Armas Labada Hotel Tyrkia Antalya-området Kemer
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Armas Labada Hotel
TrustYou Tooltip Text
Ulucinar Mah. Deniz Cad. No:8 Camyuva, 07980 Kemer/Antalya
Hotellbeskrivelse

All Inclusive Hotel med direkte tilgang til stranden


Familiehotellet Armas Labada er et strandhotell med fasiliteter for både store og små. Her vil du ha en minneverdig ferie med hele familien.

 

Bassengområdet tiltrekker seg både avslapning og lek for hele familien. Her er et stort basseng, og et eget basseng med tre vannsklier. De minste gjestene har selvfølgelig sitt eget barnebasseng å plaske rundt i. Ved det store bassenget er det også tid til å slappe av i skyggen på en solseng under en parasoll. Fra bassengområdet kan du gå direkte til sandstranden hvor du kan legge deg ned og nyte en god bok i skyggen eller ta en dukkert i det vakre Middelhavet.

 

Her kan hele familien delta i mange forskjellige aktiviteter. Prøv vannpolo, spill sandvolleyball eller delta i en av konkurransene organisert av animasjonsteamet. Når det blir mørkt arrangeres det underholdning med både show og musikk. For litt ekstra luksus kan du gjøre et besøk i hotellets spa senter hvor du kan nyte en massasje, blir skrubbet i det tyrkisk bad og badstue. Hvis du foretrekker en aktiv ferie, kan du trene på hotellets treningsrom, spille bordtennis eller biljard. Barn mellom 4-12 år kan ha det gøy i miniklubben med morsomme spill og aktiviteter.

 

Trådløst internett er tilgjengelig mot et pristillegg. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen ofte er treg og ustabil, og det er derfor ikke mulig å streame filmer osv.

Rom informasjon

Standard landetutsikt, 2 personer
Hyggelige rom med mulighet for ekstra oppredning. Alle rommene har dobbeltseng, sovesofa, TV, telefon, sentralstyrt klimaanlegg, vannkoker, minibar (inneholder vann på ankomstdagen), safe og balkong eller fransk balkong. Bad med dusj eller badekar, toalett og hårføner.

 

Standard rom havutsikt 3 personer
Hyggelige rom med mulighet for ekstra oppredning. Alle rommene har en dobbeltseng og en enkeltseng, sovesofa, TV, telefon, sentral luftkondisjonering, vannkoker, minibar (inneholder vann på ankomstdagen), safe og balkong eller fransk balkong. Bad med dusj eller badekar, toalett og hårføner.

 

Juniorsuite 3 personer
Hyggelige rom med mulighet for ekstra opprening. Alle rommene har en dobbeltseng og en enkeltseng, sovesofa, TV, telefon, sentral luftkondisjonering, vannkoker, minibar (inneholder vann på ankomstdagen), safe og balkong eller fransk balkong. Bad med dusj eller badekar, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Måltider og snacks

Frokost

07:00 – 10:00

Sen frokost

10:00 – 10:30

Lunsj

12:30 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Nattsuppe

23:30 – 00:00

Snack

11:00 – 16:00

Tyrkiske pannekaker

11:00 – 16:00

Kaffe, te og kaker

17:00 – 18:00

Iskrem

12:30 – 14:00 / 19:00 – 21:00

 

A´la Carte Restaurang

Fisk 19:00 - 21:00 Ett måltid per opphold er inkludert. Ikke glem å reservere bord.

Drycker

Lobby Bar

10:00 – 02:00

Pool Bar

10:00 – 18:00

Snack Bar

11:00 – 16:00

Aqua Bar

14:00 – 01:00

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks: Ca. 2 euro per dag som betales direkt til hotellet.


Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Tilleggsinformasjon

Safe mot et gebyr. Importert alkohol, drikke på flaske, ferskpresset juice, spesialkaffe, iskrem, trådløst internett og noen fasiliteter (inkludert biljard og tennis) er ikke inkludert i All Inclusive-konseptet. Miniklubben er åpen mellom kl. 10.00 og 12.00 og kl. 14.00 - 17.00. Alle behandlinger i spasenteret mot et gebyr. Ingen servering av alkohol for personer under 18 år. Høy musikk fra animasjonsteamets aktivitets- og underholdningsprogram kan forekomme. Utendørs kafeer, barer, bassenger og andre aktiviteter kan være stengt i lavsesongen eller når været ikke tillater konstant bruk. Åpningstider kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

Vis mer info Vis mindre
Info

Basseng  Barnebasseng Vannsklier All Inclusive
Innendørs basseng Privat strand 0 m. Kemer 5 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom