Armas Beach Hotel Tyrkia Antalya-området Kemer
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Armas Beach Hotel
TrustYou Tooltip Text
Merkez, Atatürk Blv. No:21, 07000 Kemer/Antalya
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at Tyrkiareiser ikke tilbyr guidetjenester i Kemer. Våre guider i Side og Alanya kan kontaktes pr. telefon.

 

Armas Beach Hotell er et hyggelig 4 stjerners hotell med en god beliggenhet like ut til stranden og kun 1 km til Kemer sentrum. Her finner du et lite, men hyggelig bassengområde med solterrasse, basseng med to vannsklier og en barnebasseng. På hotellets private strand er det i tillegg til å nyte solen og havet, også mulighet for at teste ut forskjellige former for vannsportsaktiviteter (mot betaling).

 

På hotellet finnes det fasiliteter for både barn og voksne: Barn mellom 4-12 år kan møte nye venner i miniklubben (her snakkes det ikke skandinavisk) eller ha det gøy på lekeplassen, og de voksne kan skjemme seg bort i Spa senteret, som både tilbyr hamam, sauna og massasje (mot betaling). Hotellets animation team arrangerer jevnlig aktiviteter og underholdning for både store og små i både dag- og kveldstimene.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet mot betaling. Vær oppmerksom på at forbindelsen som regel er både ustabil og langsom, og at det ikke er mulig å streame film etc.

Rom informasjon

Standardrom:

Pent innredede rom til 2 personer, med mulighet for en oppredning/to oppredninger til barn. Alle rom inneholder en dobbeltseng, en enkeltseng, en sovesofa, TV, telefon, aircondition, minibar (inneholder vann ved ankomst), safe (mot betaling)  og balkong. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

Standardrom – utsikt til hage:

Små, men pent innredede rom til 2 personer, bygget i bungalow stil . Alle rom inneholder en dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, telefon, aircondition, minibar (inneholder vann ved ankomst), safe (mot betaling) og terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

All Inclusive

 

Frokost

07:00 – 10:00

Sen frokost

10:00 – 10:30

Lunsj

12:30 – 14:00

Snack

11:00 – 16:00

Tyrkiske Pannekaker

11:00 – 16:00

Is

12:30 – 14:00 + 19:00 – 21:00

Kaffe, te og kake

17:00 – 18:00

Middag

19:00 – 21:00

Suppe

23:00 – 00:00

 

 

A’la Carte – Ét måltid inkl. Husk å reservere bord!

 

Fisk                             19:00 – 21:00

 

Barer

 

Basseng Bar               10:00 – 23:00

 

 

Friskpresset fruktjuice, tyrkisk kaffe, drikkevarer på flaske, snacks, importerte drikkevarer og noen fasiliteter er ikke inkl. i All Inclusive konseptet.

 

Strandhåndkler kan lånes mot et depositum.

 

Ingen servering av alkohol til personer under 18 år.

 

Basseng, vannsklier, utendørs restaurant og bar og andre fasiliteter kan være lukket i lavsesongen. Åpningstidene kan endres uten at Tyrkiareiser informeres om det.

 

Vis mer info Vis mindre
Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom