Aquaworld Belek by MP Hotels Tyrkia Antalya-området Belek
 • Min Reise
 • Skal vi ringe deg?
  Navn Etternavn
  Telefonnummer
  E-post
  Anropsdato
  Samtaletid
  Send_Callback
Se alle bilder
Aquaworld Belek by MP Hotels
TrustYou Tooltip Text
Belek MAh. Iskele Cad. 6A Serik / Antalya
Hotellbeskrivelse

Vær oppmerksom på at Mixx Travel ikke har guider i Belek. Våre guider i Side/Alanya kan kontaktes pr. telefon.

 

Aquaworld Belek by MP Hotels ligger rett ved Middelhavet og er et paradis for alle vannglade uansett alder. Hotellet tilbyr et vell av fasiliteter og aktiviteter, og er et opplagt valg for alle som planlegger å tilbringe en stor del av ferien på hotellet. Hotellet er omgitt av skog og kun 2 km fra Belek og 45 km fra den pulserende byen Antalya.

 

Med direkte tilgang til stranden og ikke mindre enn 11 bassenger og 7 vannsklier, er det stor sjanse for at du tilbringer mer tid i vannet enn på land. Her er bl.a. en Aquapark, flere barnebasseng for de minste barna, et "Relax Pool" og et innendørsbasseng.

 

Hotellet tilbyr et vell av fasiliteter: Tennis, badminton, sandvolleyball, bordtennis og vannsportaktiviteter på stranden som bananbåt, vannski og paraseiling (alle vannsportaktiviteter mot avgift). Er det selvpleie og avslapping på programmet er det rikelig med mulighet for det i SPA-senteret. Her er både hammam, jacuzzi, badstue, herlige massasjebehandlinger, frisør og skjønnhetssalong (alle behandlinger i SPA-senteret mot betaling).

 

I miniklubben er det daglige aktiviteter for alle barn i alderen 4-12 år (her snakkes ikke skandinavisk), og hotellets eget animasjonsteam arrangerer underholdning, konkurranser og sportsaktiviteter på dagtid og underholdning med musikk og show på kvelden.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame film og lignende.


Rom informasjon

Standard rom – Village (25 m2)
Elegant innredede rom for 2 personer, med mulighet for ekstra oppredning. Alle rom inneholder 2 enkeltsenger, TV, telefon, sentralstyrt klimaanlegg, minibar (inneholder vann og fylles på daglig), vannkoker, safe og balkong eller terrasse. Bad med badekar eller dusj, toalett og hårføner.

 

Standard rom – Palace (Hovedbygning – 28m2)
Elegant innredede rom for 2 personer, med mulighet for ekstra oppredning. Alle rom inneholder 2 enkeltsenger, TV, telefon, sentralstyrt klimaanlegg, minibar (inneholder vann og fylles på daglig), vannkoker, safe og balkong. Bad med badekar eller dusj, toalett og hårføner.


Standard rom – Hill (29m2)
Elegant innredede rom for 2 personer, med mulighet for ekstra oppredning. Alle rom inneholder 2 enkeltsenger, TV, telefon, sentralstyrt klimaanlegg, minibar (inneholder vann og fylles på daglig), vannkoker, safe og balkong. Bad med badekar eller dusj, toalett og hårføner.

 

Familierom – Village (32m2)
Elegant innredede familierom for 3 voksne eller 2 voksne og 2 barn. Alle rommene er innredet med 2 soverom: ett med dobbeltseng eller 2 enkeltsenger og ett med enkeltseng. I tillegg har rommet TV, telefon, sentralstyrt klimaanlegg, minibar (inneholder vann og fylles på daglig), vannkoker, safe og balkong eller terrasse. Bad med badekar eller dusj, toalett og hårføner.

 

Superior Familierom – Village (48-52 m2)
Elegant innredede familierom for 4 personer. Alle rommene er innredet med 2 soverom, hver med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenger. I tillegg har rommet TV, telefon, sentralstyrt klimaanlegg, minibar (inneholder vann og fylles på daglig), vannkoker, safe og balkong eller terrasse. Bad med badekar eller dusj, toalett og hårføner.

 

Familiesuite – Palace (Hovedbygning – 52m2)
Elegant innredede familierom for 4 personer. Alle rommene er innredet med 2 soverom: ett med dobbeltseng eller to enkeltsenger og ett med sovesofa. I tillegg har rommet TV, telefon, sentralstyrt klimaanlegg, minibar (inneholder vann og fylles på daglig), vannkoker, safe og balkong eller terrasse. Bad med badekar eller dusj, toalett og hårføner.

Mat / Drikke konsept

Ultra All Inclusive


Måltider og Snacks

Frokost

07:00 – 10:00

Sen frokost

10:00 – 11:00

Lunsj

12:30 – 14:30

Street Snack Food

12:30 – 16:00

Zapata Snack

12:30 – 18:00

Beer Garden

12:30 – 18:00

Kaffe, te og kake

17:00 – 18:00

Middag

19:00 – 21:30

Midnatssnack

24:00 – 02:00

 

 

A’la Carte Restauranter – Ett måltid på en A’la Carte-restaurant inkl. Husk å reservere bord!

A’la Turca – Tyrkisk

19:00 – 22:00

Luigi’s – Italiensk

19:00 – 22:00

Zest – Fisk & skaldyr

19:00 – 22:00

Omakase – Asiatisk

19:00 – 22:00

 


Barer

Lobby Bar

24 timer

Welcome Lounge

24 timer

Pool Bar

10:00 – 18:00

Beach Bar

10:00 – 18:00

Relax Bar

10:00 – 18:00

Zapata Snack Bar

10:00 – 18:00

Beer Garden Bar

10:00 – 18:00

Coffee House

10:00 – 23:00

Sky Arena

19:00 – 00:00

Disco Bar

00:00 – 02:00

 

Importert alkohol, flaskedrikker, ferskpresset fruktjuice, behandlinger på SPA-senteret, motoriserte vannsportaktiviteter, leie av tennisutstyr og visse fasiliteter (f.eks. biljard) er ikke inkludert. i Ultra All Inclusive-konseptet.

 

Ingen alkoholservering for personer under 18 år.

 

Strand- og bassenghåndklær kan lånes mot betaling av depositum.

 

Utendørs restauranter, barer, svømmebassenger og andre fasiliteter og aktiviteter kan være stengt i lavsesongen. Åpningstider kan endres uten at Tyrkiareiser informeres.

 

Utbudet av underholdning, aktiviteter etc. vil være begrenset utenom høysesongen.

Vis mer info Vis mindre
Info

11 bassenger og 7 vannsklier – Underholdning og aktiviteter – Ultra All Inclusive – Gratis internett
Strand 0 m – Belek 2 km – Antalya 45 km

Bestill drømmereisen her
Kun Hotell
Fly + Hotell
Fra
Ankomst
Dato
Dager
Antall passasjerer
2
Voksen
Barn
0-12 År
Vennligst oppgi barnas alder fra yngst til eldst.
1.Barn Alder
2.Barn Alder
3.Barn Alder
4.Barn Alder
5.Barn Alder
Ok
Legg til rom