Antilia Apartments Hellas Kreta Chania
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Antilia Apartments

Søk etter ledig rom og pris
Info

Fantastisk utsikt Rolige omgivelser Basseng Bassengbar
Tavronitis 200 m Strand 700 m Chania 20 km 

Hotellbeskrivelse

 Koselig leilighetshotell i gresk stil

 

I den koselige lille gaten Tavronitis ligger leilighetshotellet Antilia Apart. Her bor du i vakre omgivelser med fantastisk utsikt over havet og frodige trær. Med en leilighet kan du nyte ferien i det tempoet du ønsker. Start morgenen med en koselig frokost på balkongen og nyt dagens første solstråler.

 

Bassengområdet har en vakker utsikt over det glitrende havet og lokker med både avslapning og deilige dypp i bassenget. Nyt dagen på en solseng under en parasoll eller kjøle deg ned med en kald drink i bassengbaren. En kort spasertur fra hotellet ligger den koselige landsbyen Tavronitis, hvor du finner flere restauranter og små tavernaer. Ønsker du og utforske Chania , er det lett å ta bussen dit.

 

Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. Vær imidlertid oppmerksom på at forbindelsen er både treg og ustabil, og at det ikke er mulig å streame filmer og lignende.

Rom informasjon

Studioleilighet 2 personer
Lyse og fine studioleiligheter, med mulighet for ekstra opprening. Alle leilighetene har dobbeltseng eller enkeltsenger, TV, telefon, klimaanlegg, safe, kjøkkenkrok med de mest nødvendige kjøkkenutstyrene og en balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

 

To-roms leilighet 5 personer
Varme og fine to-roms leiligheter med et soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og kombinert stue og soverom med to sovesofaer, TV, telefon, klimaanlegg, safe, kjøkkenkrok med nødvendig kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Noen to-roms leiligheter har to etasjer. 

 


Tre-roms leilighet 5 personer
Lyse og fine leiligheter med tre rom for maksimalt 5 personer. Alle leilighetene har to soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger i hvert rom og en kombinert stue og soverom med sovesofa, TV, telefon, klimaanlegg, safe, kjøkkenkrok med de mest nødvendige kjøkkenutstyr og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner. Noen treromsleiligheter har to etasjer.

Vær oppmerksom på at alle leilighetene varierer i størrelse og utforming.

Måltid

Ingen måltider inkludert.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks:  Ca. 14 euro per uke betalt direkte til hotellet.


Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkiareiser.

 

De greske myndighetene innkrever skatt på hotellopphold. Avgiften varierer, og avhenger av hotellkategorien (antall stjerner) samt antall netter. Skatten må betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Tyrkiareisers hotellklassifisering kan avvike fra den offisielle hotellklassifiseringen. I disse tilfellene er den offisielle klassifiseringen basert på størrelsen på avgiften.

 

Følgende skattesatser gjelder pr. rom / leilighet pr. natt:

Hoteller / leilighetshoteller 1 - 2 stjerner:          0,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 3 stjerner:               1,50 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 4 stjerner:                    3 Euro
Hoteller / leilighetshoteller 5 stjerner:                    4 Euro

Tilleggsinformasjon

Safe mot gebyr. Noen fasiliteter kan være stengt i lavsesongen, og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.

Antilia Apartments Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Sent E-mail error
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost