Anjeliq Downtown Hotel Tyrkia Antalya-området Alanya
Skal vi ringe deg?
Navn Etternavn
Telefonnummer
E-post
Samtaletid
Kart

Anjeliq Downtown Hotel

Tyrkia / Antalya-området
Saray Mahallesi, Türkmenbaşı Sk. No:1, 07400 Alanya
Kartvisning

Anjeliq Downtown Hotel

Søk etter ledig rom og pris
Info

Restaurant Avstand til Kleopatra stranden 50 m. Sentrum 800 m. 

Hotellbeskrivelse

Trendy hotell nært både strand og sentrum

 

Anjeliq Downtown Hotel har en sentral beliggenhet kun et steinkast fra den kjente Kleopatrastranden. Hotellet er perfekt for alle som ønsker å bo på et trendy hotell med nærhet til både strand og sentrum.

 

Det er tydelig at hotellet er innredet med en lidenskap for uvanlige og stilige detaljer. Rommene er dekorert med sykler som veggdekorasjon og to store sjiraffer overvåker restauranten og det åpne kjøkkenet. Spa-området er også trendy og tilbyr tyrkisk bad, badstue og massasje mot en avgift.


Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet mot en avgift. Vær imidlertid oppmerksom på at tilkoblingen vanligvis er både ustabil og treg og at det ikke er mulig å streame film ol.

Safe kan leies i resepsjonen.


Rom informasjon

Standard rom 2 personer
Trendy møblerte rom utstyrt med dobbeltseng eller enkeltsenger, TV, minikjøleskap, vannkoker, telefon, klimaanlegg og balkong. Bad med toalett, dusj og hårføner.

 

Stort standardrom 2 personer
Trendy innredet rom for 2 personer, med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene er utstyrt med dobbeltseng eller to enkeltsenger, TV, minikjøleskap, vannkoker, telefon, luftkondisjonering og balkong. Bad med toalett, dusj og hårføner.

 

Familierom 4 personer
Trendy innredede rom med mulighet for en ekstra oppredning. Alle rommene består av to soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger i hvert. I tillegg har rommet TV, minikjøleskap, vannkoker, telefon, klimaanlegg og balkong. Bad med toalett, dusj og hårføner.

Måltid

Frokost inkludert.

Betalte tjenester

Sikkerhetsboks: Ca. 2 euro per dag betales direkte til hotellet.

Vær oppmerksom på at prisene er veiledende og kan endres uten å informere Tyrkia Travel.

Tilleggsinformasjon

By- og turistområde med gjennomgangstrafikk. En trafikkert vei må krysses for å komme til stranden. Vær oppmerksom på at de fleste rommene vender mot hovedveien og at det derfor vil oppstå trafikkstøy - selv om natten. Noen fasiliteter kan være stengt i lavsesongen, og hotellet kan gjøre endringer i hotellkonseptet uten å informere Tyrkiareiser.

Anjeliq Downtown Hotel Bilder og videos

Starter fra
Laveste pris og dato
Post tittel

Mail innhold

Mail Navn
Mail efternavn
Postnummer
Fødselsdato
E-post
Ok

Send e-post er vellykket

Advarsel

Det oppesto en feil ved sending av epost